Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ!


Συναγερμός. Νεκροί είναι μια γυναίκα πρόσφυγας και ο ανήλικος γιος της, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην βιομηχανικό κτίριο Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο. Τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί παρέσυρε ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το κέντρο φιλοξενίας και τους χτύπησε θανάσιμα. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ το παιδί κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κι ένας ακόμη ανήλικος που τραυματίστηκε από το ίδιο ΙΧ.

Οι πρόφυγες, μόλις αντιλήφθηκαν τί είχε συμβεί ξεσηκώθηκαν κι εξαγριωμένοι έκαψαν το ΙΧ, ο οδηγός του οποίου συνελήφθη νωρίτερα από αστυνομικούς. Στις φλόγες παραδόθηκαν επίσης κάδοι απορριμμάτων έξω από το Κέντρο.

Πρόσφυγες που φιλοξενούνται στον συγκεκριμένο χώρο δηλώνουν ότι θα προχωρήσουν από αύριο σε καθιστική διαμαρτυρία, καθώς, όπως λένε, τα οχήματα που κινούνται στο δρόμο, αναπτύσουν συχνά μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.

Εξαγριωμένοι πρόσφυγες φέρονται να έχουν επιτεθεί στον οδηγό, να έχουν προκαλέσει ζημιές στο ιχ, αλλά και σε άλλα όχηματα που ακολοθούσαν και σταμάτησαν. Ο οδηγος αναζήτησε καταφυγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο κέντρο, όμως οι πρόσφυγες έχουν επιτεθεί κι εκεί και πολιορκούν τον οδηγό και τους δύο αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα.




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου