Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πούτιν κρατάει ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! Διπλή άρνηση σε Τουρκία και ΟΗΕ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πούτιν κρατάει ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! Διπλή άρνηση σε Τουρκία και ΟΗΕ!


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής διάσκεψης, ο γραμματέας Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο πρόεδρος δεν σκοπεύει να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση του τρέχοντος έτους», δήλωσε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Πούτιν θα μεταβεί στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ή αν θα τον αναπληρώσει ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Η στάση του Ρώσου προέδρου είναι ξεκάθαρη μετά τις επιθετικές κινήσεις του ΝΑΤΟ στα σύνορα της χώρας, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι ο Πούτιν είχε συμμετάσχει στην περσινή συνέλευση, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια.

Ωστόσο, η επιφυλακτικότητα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας δεν περιορίστηκε μόνο εκεί, καθώς αρνήθηκε να παραστεί στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας, που θα διεξαχθεί στις 31 Αυγούστου, παρόλο που είναι προσκεκλημένος της τουρκικής κυβέρνησης και του Ταγίπ Ερντογάν, όπως αποκάλυψαν τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Πεσκόφ τόνισε χαρακτηριστικά και με νόημα επί του θέματος: «Ο Πρόεδρος δεν θα πάει. Θα είμαστε φίλαθλοι από απόσταση».

hellasforce.com


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου