Τρίτη 24 Μαΐου 2016

EgyptAir: Νεκροψία σε σορό της πτήσης 804 επιβεβαιώνει το σενάριο της έκρηξης

EgyptAir: Νεκροψία σε σορό της πτήσης 804 επιβεβαιώνει το σενάριο της έκρηξης


Ιατροδικαστική έρευνα σε ανθρώπινα υπολείμματα που περισυνελέγησαν στο σημείο ερευνών στην ανατολική Μεσόγειο αποδεικνύουν ότι μία έκρηξη στο αεροσκάφος της πτήσης 804 Παρίσι – Κάιρο την Πέμπτη (19/5) ήταν η αιτία που οδήγησε στο θάνατο τους 66 ανθρώπους της μοιραίας πτήσης, σύμφωνα με δηλώσεις Αιγύπτιου ιατροδικαστή στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος αποκάλυψε την πληροφορία υπό τον όρο της ανωνυμίας, καθώς δεν του επιτρέπεται να δώσει περισσότερα στοιχεία σχετικά με την έρευνα που διεξάγουν οι αιγυπτιακές αρχές, δήλωσε ότι η ομάδα εγκληματολογίας στην οποία συμμετέχει αντιμετωπίζει έντονες δυσκολίες καθώς έχουν βρεθεί μόνο πολύ μικρά μέρη ανθρώπινων σωμάτων.

«Δεν υπάρχει καν ένα ολόκληρο μέρος του σώματος, όπως ένα χέρι ή ένα κεφάλι», δήλωσε ο αξιωματούχος σύμφωνα με το AP. «Η λογική εξήγηση είναι ότι αυτό οφείλεται σε μια έκρηξη που διαμέλισε τα σώματα», πρόσθεσε, ενώ, επίσης, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν δοθεί στους εμπειρογνώμονες να αναλύσουν μόνο περίπου 80 μικρά ανθρώπινα υπολείμματα.

newsbomb

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου