Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Κάτι βρωμισε στην εφεύρεση του νερού και μάλιστα βρώμισε πολύ!

Κάτι βρωμισε στην εφεύρεση του νερού και μάλιστα βρώμισε πολύ!


Κοίτα αδερφέ θα είμαι πολύ απλός μιας και είμαι απόλυτα συγχυσμένος …και έτσι και αλλιώς με κουράζει η διπλωματική γλώσσα η η επικοινωνία που σου κρατάει πισινή !!

Όπως είμαι αυθόρμητος και στηρίζω κάθε τι ελληνικό που το βλέπω σαν μια μεγάλη ευκαιρία έτσι είμαι και αυθόρμητος όταν κατi το βλέπω και μου φαίνεται ψεύτικο η σάπιο!!

Αρα μόνο με την Γλωσσα που βράζει μέσα μου μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου αυτήν την στιγμή!

Έπεσε στην αντίληψη μου ένα βίντεο όπου μερικοί γραβατωμένοι μηχανικοί μια παλιά γριά αλεπού και ένας «εφευρέτης» κάνανε την παρουσίαση τους !

Σου το βάζω να το δεις … για να καταλάβεις ..για ποιο λόγο δηλώνω ότι η κάτι βρώμισε με την εφεύρεση…η δυστυχώς … η Ελλάδα έχει πολλούς μαλάκες!!




Τουλάχιστον έτσι θα πρέπει να σκέφτηκαν αυτοί που έβαλαν σαν στρατηγική το θέμα εφεύρεσης και ελεύθερης ενέργειας να το μετατρέψουν σε πολιτικό αγώνα … και κυνήγι εξουσίας!

Όταν το δεις κανονικά αν έχεις δράμι μυαλό θα αρχίσεις στην αρχή να τραβάς τα βυζιά σου … και στην πορεία να ρίχνεις κεφαλιες στο τοίχο!

Και πάμε να τα πάρουμε λίγο για ανάλυση…μέσα στο βίντεο ο Ζωγράφος λέει ότι ίσως και να μην προλάβουν να βγάλουν πρώτοι την εφεύρεση ….

Εμ ρε παλικάρι ναι δεν θα προλάβετε ..και ίσως να μην μπορείτε να κάνετε ποτέ πατέντα την εφεύρεση ..αφού πάνω στο θέμα υπάρχουν χιλιάδες πατέντες και έρευνες …πχ… http://www.google.com/patents/EP2109500A2?cl=en

Η γριά αλεπού ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι η πρώτη φορα που προσπαθεί να φέρει ηγέτη στην Ελλάδα της κρίσης …ο προηγούμενος ηταν ο Σωρρας ο τρισεκατομμυριουχος….τώρα βλέπω μια ομάδα από μηχανικούς …που αντι να μιλούν στεγνά για εργοστάσια ,συμβόλαια , παραγωγή και μάρκετινγκ προώθησις ….μιλάνε για τον Θεό των Ελλήνων…. τους Έλληνες , την ένωση , την Ελλάδα ..την υπερδύναμη….και μην αρχίσω τίποτε καντήλια γαμώ την φαρα μας μέσα!!

Υποτίθεται λοιπόν ότι έχουμε στα χέρια μας την εφεύρεση που αλλάζει τον κόσμο ..και αντι να δούμε παρουσιάσεις σε μεγάλους εργοστασιάρχες ,…βλέπουμε παρουσιαση που στοχεύει όχι στην δημιουργία της εφεύρεσις αλλά στην δημιουργία πολιτικης δύναμης… κυνηγώντας ψηφουλακια μέσα από την στόχευση της ψυχής τους Έλληνα!! ΕΛΕΟΣ ….!!!

Μαζεμένοι 50 ΗΛΙΘΙΟΙ μηχανικοί πιστεύουν ότι αν κάνουν ΚΙΝΗΜΑ http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1909980 θα γλυτώσουν την πατέντα ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ακόμα αν μπορούν να την κάνουν πατέντα …. και θεωρούν ότι κάνοντας μια πατέντα θα εμποδίσουν τους αντίπαλους τους από το να τους σβήσουν μέσα στην αγορά …δηλαδή από το να βγάλουν την ΙΔΙΑ πατέντα τους στην αγορά πρώτοι να παράγεται κατά εκατομμύρια μονάδες … και απλά να έρθουν σε ένα δικαστήριο και να τους πετάξουν 500 εκατομμύρια στα μούτρα!!!

Τι δεν το έχετε δει με την aple , με την General Motors , με την General Dynamics η με τους Κινέζους;;

Δηλαδή θα βγει το κίνημα του Ζωγράφου και θα κάνει αύριο μήνυση στην General Motors ; ε και;

Θα τα βάλουν μαζί τους δικαστικά ; ε και; … Είσαστε ηλίθιοι όλοι σας; Δεν έχετε δει ποτέ τα πρόστιμα που πληρώνονται στα θέματα βιομηχανικής κατασκοπείας ..και αν οι μεγάλες εταιρίες είναι πρόθυμες να πληρώσουν δις για κάτι που θα τους κάνει να πάρουν το κεφάλι στην αγορά!

Αντι να βγουν στην αγορά …να σπάσουν την εφεύρεση σε δέκα κομμάτια παραγωγής ώστε κανένας να μην τους ελέγξει ποτέ ..βγαίνουν και μιλάνε για τον Θεό και τους αγίους ;;;;;;; Μας δουλεύεται ρε κωθώνια εν καιρό που καίγεται η Ελλάδα ;

Τεράστιων διαστάσεων εφεύρεση και μόνο ελληνικό dna και μαλακίες τούμπανα πια …ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ… με την αυτοπαραμυθα και περάστε στην πράξη!

3,2 εκατομμύρια αποτελέσματα έχει αν ψάξεις για παραγωγη υδρογόνου και τα μισά + από αυτά είναι από τεράστια πανεπιστήμια και επιστήμονες… πια πατέντα να πατενταρουν…αυτή που έχει άλλες 50.000 παρόμοιες ;

Πάρε μερικές να έχεις ..και ίσως μια δυο από αυτές να είναι και καλύτερες από του Ζωγράφου…

http://cleantechnica.com/2013/08/02/radically‐new‐technique‐to‐produce‐hydrogen‐fuel‐from‐water‐developed

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/ja4094764

http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2012/sc/c2sc20289a#!divAbstract

http://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2011/ee/c0ee00604a#!divAbstract

http://link.springer.com/article/10.1007/s10800‐005‐9090‐y#/page‐1

http://phys.org/news/2014‐09‐hydrogen‐production‐breakthrough‐herald cheap.html

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0360319902000563

http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jp070493v

3 εκατομμύρια και διακόσιες χιλιάδες σαν και αυτά παραπάνω…και εμείς θέλουμε να κάνουμε τι ? Κίνημα να προστατέψουμε την πατέντα την οποια ήδη οι εταιρίες στον κόσμο όπως πχ general motors ψαχνει για να ξεκινησει παραγωγη ;

Γιατι δουλεύεται τους Έλληνες και προσπαθείτε πάλι με τα ψέματα να καπηλευτητε την πρόσφορα του και την αγάπη του για την χώρα;

Βγάλτε το γ@μημενο το μηχάνημα στην αγορά … αύριο… μπορείτε …αν δεν μπορείτε και είστε τελείως ηλίθιοι ελάτε να σας πω πως να το κάνετε ακόμα και αν δεν έχετε μια δραχμούλα…!!

Αν δεν βγάλετε την «εφεύρεση»του Ζωγράφου στην αγορά…και με τέτοιο δυνατό μάρκετινγκ ώστε να «καβαλησετε» πρώτοι την αγορά …τότε στα χέρια σας δεν έχετε τίποτα παραπάνω από τα παχιά σας λόγια και την αρρωστημένη και σάπια όρεξη σας για εξουσία!!

Και λυπάμαι ειλικρινά για την κατάντια των Ελλήνων επιστημόνων σήμερα που σκέφτονται με την νοοτροπία της μάζας….το κλασικό η μάζα είναι ηλίθια άπλα θέλουμε το γρανάζι να την κάνουμε να δουλέψει για εμάς !!

Η όποια δικαιολογία ανάγκης ένωσης του ελληνικού λαου είναι ξευτιλισμενη….γιατί ο ελληνικός λαός δεν είναι μαλάκας οπως θέλετε…ο ελληνικός λαός θα δώσει της μεγάλες μάχες του ενωμένος κατω από αλήθειες και όχι φθηνά οράματα πλασμένα από προπαγάνδα και ψεμα!

Έχετε στα χέρια σας όπως λέτε την μεγάλη αλλαγή, την μεγάλη επανάσταση του ανθρωπίνου είδους… και αντι να την βγάλετε στην αγορά άμεσα κάνετε κινήματα; Ποιος μπάσταρδος Εβραίος σας συμβουλευει;Ποια καθίκια αντινοητες ειναι δίπλα σας ;

ΑΝ ΚΟΛΩΝΕΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ OPEN SOURCE ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ …ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Ακούς θα περιμένουμε καιρό να γίνει σωστά η νομικη διαδικασια ..για την πατέντα..κλμ κου ξου μου κοκοκο κραμκρα κρα… …τι λέτε ρε καραγκιόζηδες … ; Όταν την βγάλει την πατέντα η αμερικάνικη εταιρία ποιον από εσάς να σύρομαι γύρω από τα τείχη;

ΙΘ^$(&(*)^_)&)(&+__)Π(*^)(&%*(&$(&#*&%#*%(&^$Ρ)%(ΤΥ)+Ι}{)*^_(*^_(%&Τ

Stranger..


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου