Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ… ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ

ΤΑ… ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Ένα πολύ χαρακτηριστικό βίντεο που δείχνει με πόσο…» ευγενικό» τρόπο οι ισλαμιστές που έχουν εγκατασταθεί με το έτσι θέλω παντού στην Ευρώπη συμπεριφέρονται στις άπιστες γυναίκες που συναντούν στους δημόσιους χώρους.

Είναι ενδεικτικές οι σκηνές που δείχνουν τον τρόπο σκέψης αυτών των μουσουλμάνων που εκδηλώνεται στην πράξη έναντι των ανυπεράσπιστων γυναικών που συναντούν σε σουπερ μάρκετ και αλλού.

Το βιντεο αυτό δεν υπάρχει


Αυτός που παρουσίασε αυτό το βίντεο έστειλε και μια χαρακτηριστική προειδοποίηση : Να θυμάστε, αύριο θα είναι οι δικές σας γυναίκες και οι δικές σας κόρες που θα πάθουν τα ίδια αν δεν ξυπνήσετε και αύριο δεν θα τολμάτε να αντιδράσετε γιατί η πέλεκυς της ημισελήνου θα είναι ήδη πολύ βαριά πάνω από τα κεφάλια σας.




Την δεκαετία του ογδόντα η γνωστή αριστερή Ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Οριάνα Φαλάτσι, (Oriana Fallaci 1929-2006), στο βιβλίο της με τίτλο, «Η Δύναμη της Λογικής» ανέφερε από τότε προφητικά ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι μετανάστες επιδιώκουν να εξισλαμίσουν μακροπρόθεσμα την Ευρώπη και να επιβάλλουν τα δικά τους πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα.

falatsi

Σύμφωνα με την Ιταλίδα διανοούμενη, μέσα σε κάθε ευρωπαϊκή πόλη, από τότε υπήρχε ήδη μια δεύτερη μουσουλμανική πόλη, όπου κυριαρχεί το Κοράνι. Ο στόχος των μουσουλμάνων μεταναστών, σύμφωνα με τη Φαλάτσι, είναι η κατάκτηση της χριστιανικής Ευρώπης εκ των έσω. Πρόκειται, «για μια βαθμίδα της ισλαμικής επεκτατικής πολιτικής, για τη μοναδική τέχνη στην οποία οι γιοι του Αλλάχ ήταν πάντοτε αξεπέραστοι: η τέχνη να εισβάλουν, να κατακτούν και να υποτάσσουν!»

Έτσι κατάντησαν την Ευρώπη οι «προοδευτικές» πολιτικές της ηλιθιότητας και της καταστροφής.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου