Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε για να κάνετε μασάζ ποδιών σας πριν πάτε για ύπνο

Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεστε για να κάνετε μασάζ ποδιών σας πριν πάτε για ύπνο



Οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του κόσμου συνεχώς ψάχνουν για εναλλακτικές και φυσικούς τρόπους για να βοηθήσει τη θεραπεία παθήσεων της υγείας τους και διαταραχών. Δεν θέλετε να πρέπει να στηρίζονται στις σύγχρονες επιλογές για την υγεία, και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει. 


Αυτές οι θεραπείες συνήθως περιλαμβάνουν απίστευτα σκληρή και ακριβά φάρμακα, τα οποία συχνά έχουν ακόμα χειρότερα παρενέργειες από ό, τι το πραγματικό θέμα στο οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να αντισταθμίσουν.

 Αυτό είναι μέρος του λόγου για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι καταλήγουν να στρέφονται προς τα ομοιοπαθητικά φάρμακα σε μια προσπάθεια να εξισορροπούν με φυσικό τρόπο και να θεραπεύσει το σώμα τους, καθώς και τα μυαλά τους.

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας είναι τα χέρια κάτω θεραπεία μασάζ. Η απλή πράξη άσκησης πίεσης σε διάφορα σημεία στο σώμα μας κάνει θαύματα για να διαλυθεί πόνους, πόνους, ένταση, καθώς και οι δημιουργήσει εντάσεις που εμποδίζουν το σώμα μας.

 Μία μορφή θεραπείας μασάζ που ξεχωρίζει ως ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η ρεφλεξολογία. Ρεφλεξολογία είναι η διέγερση του αντανακλαστικού σημείο για να ανακουφίσει και να βοηθήσει στη ρύθμιση ανωμαλίες μεταξύ των διαφόρων τμημάτων του σώματος. 

Με το μασάζ και εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία που βρίσκονται είτε στα χέρια ή τα πόδια σας μπορεί να σας βοηθήσει να επιφέρει φυσικές αλλαγές στο σώμα σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιοχές στους πρόποδες που αντιστοιχούν σε ορισμένα μέρη του σώματος, ώστε να είναι σίγουρος για να δείτε το διάγραμμα περιλαμβάνονται και βίντεο, τα οποία όλα χάρτη για να μπορείτε να δείτε.

Ρεφλεξολογία δρα διεγείροντας τις χιλιάδες των νεύρων στα χέρια και τα πόδια, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Ανθρώπινα πόδια έχουν πάνω από 15.000 νεύρα και όλα συνδέονται για να σχηματίσουν ένα δίκτυο που φτάνει διαφορετικές περιοχές του σώματος, όπως κύρια όργανα και τους αδένες μας. 

Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές στο σπίτι θα μπορούσε να ανακουφίσει σημαντικά τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλείται από τις κοινές ασθένειες. 

Οι άνθρωποι έχουν απαλλαγεί πονοκεφάλους, προβλήματα πέψης, τα προβλήματα ύπνου, πόνο στην πλάτη, και ακόμη και ελαττώνεται τα αποτελέσματα και των δύο κρυολογήματα και η γρίπη κάνοντας μασάζ τα σημεία επαφής για τα πόδια που σχετίζονται με την περιοχή στην οποία το πρόβλημα προέρχεται από.

Οι θεραπείες είναι απίστευτα απλό και εύκολο να το κάνουμε, αλλά το καλύτερο μέρος για αυτό είναι το γεγονός ότι είναι βολικό και δεν κοστίζουν ούτε ένα λεπτό, αν γίνει με την άνεση του σπιτιού σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε ή να επιλέξουν να, μπορείτε πάντα να πάτε σε έναν επαγγελματία που έχει εκπαιδευτεί στην αρχαία τέχνη. 

Αν διστακτικοί ή αμφιβολίες για το αν ή όχι ρεφλεξολογία ποδιών σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει, δοκιμάστε να το σκέφτομαι σαν αυτό? δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πολλά να κερδίσει από δίνοντας στον εαυτό σας ένα μασάζ ποδιών. Τουλάχιστον θα αισθανθείτε πιο άνετα, χαλαρά και άνετα.

Τα πόδια μας περάσουν πολλά κακοποίησης καθημερινά και συχνά παραμελούν τους. Έτσι, απόψε, όταν αναπαύεται και κάνει με τη μέρα, το έναυσμα για τα παπούτσια σας, αφαιρέστε τις κάλτσες σας, και δώστε στον εαυτό σας ένα μασάζ στα πόδια! 

Κάνοντας αυτό το δικαίωμα πριν πάτε για ύπνο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε πιο γρήγορα, και να κοιμάστε καλύτερα συνολικά. Δοκιμάστε το σήμερα και μοιραστείτε με άλλους για να τους βοηθήσουν να βρείτε την άνεση και καλύτερη υγεία στην ίδια τους τη ζωή!



ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου