Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Τι προβλέπει το ωροσκόπιο για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου 2015;

Τι προβλέπει το ωροσκόπιο για σήμερα Σάββατο 15 Αυγούστου 2015;

Το σημερινό τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μας βοηθά να καταλάβουμε πολύ εύκολα την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν! Έτσι, θα ξέρουμε ποιον να εμπιστευτούμε..

Κριός

Εσείς οι Κριοί σύμφωνα με το σημερινό σας ωροσκόπιο ακολουθήστε τον δρόμο της ψυχής σας. Δεν ζείτε με ψευδαισθήσεις. Στην πραγματικότητα η ζωή σας οφείλει και τώρα σας τα δίνει!!!

Ταύρος

Ταύροι μου, σύμφωνα με το ωροσκοπιο σας, προσέξτε την υγεία σας, αλλά φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, το ωροσκόπιο σας λέει ότι θα πρέπει να προστατέψετε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, όπως λέει και το ωροσκοπιο σας, σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας, όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα ήταν κρίμα να χαθούν ευκαιρίες…

Παρθένος

Παρθένοι μου,το ωροσκόπιο σας λέει ότι σήμερα μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί σύμφωνα με το σημερινό ωροσκόπιο σας απολαύστε ένα Σάββατο, όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στην ηρεμία.

​Σκορπιός

Σκορπιοί μου, σύμφωνα με το σημερινό σας ωροσκόπιο οι σπασμωδικές και παρορμητικές κινήσεις πιθανό και να σας βοηθήσουν να δείξετε τι πραγματικά αισθάνεστε για το ταίρι σας.

​Τοξότης

Τοξότες μου, σύμφωνα με το σημερινό σας ωροσκόπιο, η οικογενειακή ασφάλεια θα σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε.Ρίξτε όλη την ενέργεια σας στην δουλειά σας. Αν είστε καλλιτέχνες υλοποιήστε τις εμπνεύσεις σας.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι μου σύμφωνα με το σημερινό σας ωροσκόπιο ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Υδροχόος

Υδροχόοι σύμφωνα με το ωροσκόπιο σας, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, γιατί καταφέρνετε να συγκροτηθείτε και νιώθετε ότι τα άγχη που σας είχαν φέρει πανικό μένουν πίσω σας.

Ιχθύες

Ιχθύες μου, σύμφωνα με το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις!

Πηγή: Αλίντα Κανάκη

(www.alindakanaki.gr)


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου