Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ… ΠΑΛΙ… ;

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; ΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ… ΠΑΛΙ… ;

Ας δούμε ένα σενάριο το οποίο ίσως , επαναλαμβάνω ίσως , και να μην είναι απίθανο…..

Να δείτε που μπορεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι και ……’’ΝΑΙ’’ !!!

Αν οι τράπεζες κόψουν απότομα τη ρευστότητα και αν το κράτος δεν πληρώσει τις συντάξεις και τους μισθούς μέσα στη εβδομάδα καταλαβαίνετε ότι ο πανικός όλου αυτού του ‘’εκλογικού σώματος’’ θα οδηγήσει σε δευτέρες σκέψεις λόγο ανάγκης……. Οπότε θα αρχίσει να βλέπει το ‘’ΝΑΙ’’ σαν μια …. ‘’λογική’’ επιλογή……. Από το τίποτα καλό είναι και ένα μνημόνιο με ‘’ψωμί κι ελιά’’……

Όμοια , ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας που δεν θα έχει καθόλου ρευστότητα για να λειτουργήσει την επιχείρηση του και να πληρώσει τους υπαλλήλους του θα αρχίσει και αυτός να το βλέπει το ‘’ΝΑΙ’’ σαν μια ‘’λογική’’ επιλογή προκειμένου να επιβιώσει έστω και με πρόσθετα φορολογικά βάρη…… ο ιδιωτικός υπάλληλος πάλι που δεν θα πληρωθεί θα αρχίσει και αυτός για τους ίδιους λόγους να σκέπτεται το ίδιο …..

Όλο το παιχνίδι λοιπόν μπορεί να το παίξουν και πάλι οι τράπεζες μιας και είναι ο βασικότερος κρίκος της αλυσίδας….. και οι τράπεζες ελέγχονται από τους τοκογλύφους…… Είναι τυχαίο ότι το δημοψήφισμα πέφτει ανάμεσα σε πρωτομηνιά που γίνονται οι πληρωμές ?

Στην περίπτωση λοιπόν που προκριθεί το ‘’ΝΑΙ’’ οι τοκογλύφοι θα έχουν επιβάλλει τα σκληρά τους μέτρα και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα παραμένει κυβέρνηση μιας και δεν έθεσε θέμα παραίτησης από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος …… θα έχει το πλεονέκτημα ότι το ‘’έπαιξε’’ δημοκρατικά και θα βγει και ενισχυμένη μιας και στα μάτια των ηλιθίων , αδιάβαστων και αδιάφορων πολιτικά πολιτών θα φαντάζει ο Cipra ‘’αγωνιστής και δημοκράτης’’…… Στην πραγματικότητα όμως η ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛΩΜΕΝΗ κυβέρνηση θα έχει εκτελέσει τις εντολές των εβραϊκών πατρόνων του……
Πριν μερικούς μήνες είχα γράψει σε ένα άρθρο μου:

‘’ Άρχισε και η ‘’ψυχολογική’’ προετοιμασία και πλύση εγκεφάλου για το δημοψήφισμα που θα σε βάλουν να αποφασίσεις αυτό που θέλουν αυτοί ΤΩΡΑ……. για να έχεις ΕΣΥ την ευθύνη …..

Γιατί εσύ έπρεπε να το κάνεις 5 χρόνια πριν…… αλλά τότε είχες το ΓΑΠ , το αγαπημένο παιδί της Σιών και του Σόρος , που είχε τον ‘’Μπαρουφακη – ΟΥΑΟΥ’’ σύμβουλο…….’’

‘’Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ …… ‘’
Και φυσικά είχα καταλάβει τις κινήσεις της εβραιοπροσκυνημένης κυβέρνησης όχι γιατί είμαι μάντης η προφήτης αλλά γιατί απλούστατα διάβαζα προσεκτικά την ειδησιογραφία στο ιντερνετ με προσεκτικές επιλογές και κυρίως χωρίς κομματική φανέλα αλλά με πολύ αγάπη και αγωνία για την πατρίδα μου….

Σας καλώ λοιπόν όλους όσοι είστε πολιτικά αδιάφοροι να γίνετε λίγο περισσότερο ενεργητικοί ώστε να εντοπίζετε εύκολα τις μελλοντικές κινήσεις τους….. Σας το λέω ειλικρινά…… είναι κουτοί και προβλέψιμοι αν ασχοληθείτε λίγο σοβαρά μαζί τους……. η άγνοια και η αδιαφορία του κόσμου τους κάνει πρωταγωνιστές και νικητές….. και αυτό το πληρώνουμε ΟΛΟΙ….

Συμπατριώτες μου….. η γνώση είναι δύναμη…… και πρεπει να είμαστε δυνατοί εδώ που φτάσαμε…… όσο περισσότεροι μαζευτούμε…. τοσο μεγαλύτερο θα είναι και το ράπισμα που τους ρίξουμε …. και κυρίως πολύ πιο σύντομα…… πριν μας εξοντώσουν παντοτινά…..

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου