Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Π. Καμμένος: «Ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την ΕΔΑΦΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!»

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ο Π. Καμμένος: «Ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την ΕΔΑΦΙΚΗ μας ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!»
Η υπογραφή της συμφωνίας των δανειστών θα σημάνει το τέλος της υπεράσπισης της πατρίδας, υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Καμμένος τόνισε με συγκίνηση ότι οι δανειστές «μας ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την εδαφική μας κυριαρχία».

«Οι 16 σελίδες, θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδος» εξήγησε. Η Ελλάδα δεν γονατίζει, δεν παραδίδεται! κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Αν εγκριθούν οι 16 σελίδες των δανειστών θα οδηγήσουν τη χώρα στην εξαθλίωση, σημείωσε ακόμη.

Αποτελούν την ταφόπλακα του ΄Εθνους μας, τον επίλογο της μακρόχρονης ιστορίας της Δημοκρατίας μας. Αυτό διακυβεύεται στις 5 Ιουλίου υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Ζητούν την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την βαριά φορολογία των αγροτών, ζητούν να εγκαταλείψουμε τις σημαίες, να αφοπλίσουμε την Ελλάδα. Η μείωση των στρατιωτικών δαπανών κατά 400 εκατ. το έτος σημαίνει πλήρη αφοπλισμό της χώρας, υπογράμμισε.

Μια μείωση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων θα οδηγήσει σε ένα γηρασμένο στρατό.Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, να του κλείνουν τις τράπεζες είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πάνε να καταργήσουν την Ευρώπη της ισότητας. Το δημοψήφισμα αφορά όλη την Ευρώπη, όχι μόνο την Ελλάδα, σημείωσε.



ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου