Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ιδιοκτήτης εισηγμένης εταιρίας διώκεται για τη λίστα Λαγκάρντ

Ιδιοκτήτης εισηγμένης εταιρίας διώκεται για τη λίστα Λαγκάρντ

Το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των 29 που ερευνώνται ως ύποπτοι για φοροδιαφυγή

Μετά τη σύλληψη του προέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Λεωνίδα Μπόμπολα και τη δεύτερη σύλληψη γνωστού επιχειρηματικού προσώπου για φοροδιαφυγή, αλλά ένα γνωστό πρόσωπο βρίσκεται στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας για φοροδιαφυγή. 

Οι αρχές που ερευνούν την υπόθεση, κάνουν λόγο για ξεχωριστή περίπτωση. Παρόλα αυττά, βρίσκεται στη λίστα των 29 που ερευνώνται τους τελευταίους μήνες από τους οικονομικούς εισαγγελείς για φοροδιαφυγή, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης κατά της διαφθοράς.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεγάλης εταιρίας κατασκευών και επεξεργασίας βαρέων προϊόντων, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο με διαδρομή και ύπαρξη 50 ετών που λειτουργεί μάλιστα και ως όμιλος με δραστηριότητες τόσο στη ΝΑ Ευρώπη όσο και τα Βαλκάνια. Ελέγχεται για φοροδιαφυγή και με εντολή των οικονομικών εισαγγελέων ήδη δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του με ποσό 40 εκατομμυρίων ευρώ.

 Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ελέγχθηκε εις βάθος και παρουσιάστηκε απόκλιση στα εισοδήματα και τις καταθέσεις γι΄ αυτό και δεσμεύθηκαν οι λογαριασμοί του. Όπως έλεγε όμως πηγή αρμόδια για την επιχείρηση κατά της διαφθοράς, «μπορεί να δικαιολογήσει τελικά αυτά τα ποσά και όλα να είναι εντάξει. Αλλιώς….».


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου