Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ραχήλ Μακρή: Το νέο όπλο στον χώρο της άμυνας

Ραχήλ Μακρή: Το νέο όπλο στον χώρο της άμυνας

17-04-2015

Ως λάθος χαρακτηρίζει η Ραχήλ Μακρή το κλείσιμο μιας σειράς στρατιωτικών μονάδων στην Μακεδονία.

«Η κατάργηση του Β’ ΣΣ και το κλείσιμο του Α’ ΣΣ ήταν λάθη. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι ύπαρξης τους,» λέει η Ραχήλ αναφερόμενη στον πρώην στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη. «Κάποιοι κύριοι πρέπει να αντιληφθούν πως δεν φτιάχνουμε κέντρα εκπαιδεύσεως νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο, αλλά αφήνουμε να λειτουργήσουν αυτά που ήδη υπάρχουν στην Μακεδονία», συνέχισε η ίδια.

«Εγώ θα πω κάτι ευχάριστο. Είναι το καλύτερο μήνυμα για τον Γκρουέφσκι και τους ομοίους του να αντιληφθούν όλοι τους, πως η Ελλάδα μόνο παλεύει για τη ύπαρξη τους. Τα Σκόπια πρέπει να δουν πως κινδυνεύουν από την Αλβανία. Πρέπει να αντιληφθούν πως είναι Σλάβοι. Το μήνυμα πρέπει να το πάρουν οι αδύναμοι της περιοχής. Από εκεί και πέρα ο Ισλαμισμός χρηματοδοτείται από κέντρα, ενώ επενδύονται πολλά χρήματα στην Αλβανία απο τον Φετουλάχ Γκιουλέν. Μέσω της Τουρκίας δίνονται οδηγίες. Εμείς δεν πέφτουμε θύματα αυτής της προπαγάνδας και της επιδείνωσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο νωρίτερα η ίδια κατέκρινε την απόφαση να δώσει η κυβέρνηση 500 εκατομμύρια δολάρια για τα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion:

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, η Ραχήλ αναφερόμενη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο τόνισε ότι η Βουλή θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί για την απόφαση αυτή: «Να μας εξηγήσει την αναγκαιότητα αυτή τη δεδομένη στιγμή, που όταν ψάχνουμε να βρούμε 200 εκατομμύρια ευρώ για την ανθρωπιστική κρίση και για τους ανθρώπους που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας δεν είναι δυνατόν να περνούν με αυτό τον τρόπο 500 εκατομμύρια ευρώ». Τόνισε ότι η ίδια θα απαιτήσει προσωπικά ως βουλευτής να ενημερωθεί, υπογραμμίζοντας: «Δεν μπορεί να αγοράζουμε όπλα όταν πεινάει ο κόσμος». Δεν είναι δυνατόν πολίτες που βιώνουν την ακραία φτώχεια να φορολογούνται για άχρηστους εξοπλισμούς, τόνισε η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου