Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ; Παπαδημούλης εναντίον Στρατούλη; Όλες οι... συμμαχίες και οι θέσεις των βουλευτών!

Εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ; Παπαδημούλης εναντίον Στρατούλη; Όλες οι... συμμαχίες και οι θέσεις των βουλευτών!

Η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των ευρωπαίων εταίρων, προκάλεσε αντιδράσεις όσο ακόμη το μελάνι ήταν... υγρό.

Ωστόσο, οι αντιδράσεις αυτές δεν αφορούσαν μόνο στην αντιπολίτευση, η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για νέο μνημόνιο.

Τριβές υπήρξαν και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Μανώλης Γλέζος, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Μητρόπουλος, ήταν μερικά μόνο από τα... "δυνατά χαρτιά" της κυβέρνησης που εξέφρασαν διαφωνίες.

Οι τριβές όμως φαίνεται πως συνεχίζονται, με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημήτρη Στρατούλη.

Ανατολή και Δύση οι απόψεις Στρατούλη - Παπαδημούλη

Ο Δημήτρης Στρατούλης, λοιπόν, με συνέντευξή του σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως με βάση τη νομοθεσία "δεν είναι απαραίτητο" η συμφωνία κυβέρνησης - δανειστών να έρθει προς ψήφιση στην ελληνική Βουλή.

Κάτι με το οποίο φαίνεται πως διαφωνεί κάθετα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter, τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της ψήφισης της συγκεκριμένης συμφωνίας από τους Έλληνες Βουλευτές.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως "Η κυβέρνηση έχει την λαϊκή έγκριση για την 4μηνη συμφωνία. Ας ζητήσει άμεσα κ το Ναι της Βουλής. Είναι θέμα λογικής συνέπειας κ δημοκρατίας".

πηγή: Newsit


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του 
διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου