Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Συγκλονιστικό ατύχημα με Eλληνικό F-16 σε πίστα αεροδρομίου στην Ισπανία

Συγκλονιστικό ατύχημα με Eλληνικό F-16 σε πίστα αεροδρομίου στην Ισπανία

Άγνωστη η τύχη των δύο πιλότων – Σύμφωνα με την El Pais, υπάρχουν δέκα τραυματίες – Πληροφορίες και για νεκρούς – Το ελληνικό F-16 συμμετείχε, μαζί με άλλα τρία ελληνικά μαχητικά, σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση

Ενα συγκλονιστικό αεροπορικό ατύχημα με τουλάχιστον δέκα τραυματίες συνέβη στις 16:40 στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια άσκησης, στην οποία συμμετείχε ένα Ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16, το οποίο κατέπεσε κατά τη διάρκεια της απογείωσης και συνετρίβη πάνω σε άλλα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη μέσα στην πίστα της αεροπορικής βάσης στο Αλμπαθέτε.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Pais, οι τραυματίες είναι τέσσερις, εκτίμηση που δυστυχώς επιδεινώθηκε πριν από λίγο, ανεβάζοντας τον αριθμό των τραυματιών σε δέκα, ενώ κυκλοφορούν και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς. Η εφημερίδα επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και το υπουργείο Άμυνας της Ισπανίας.
Η άσκηση διεξαγόταν στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας και το αεροσκάφος κατέπεσε κατά τη διαδικασία της απογείωσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
f_16
F16_1
Άγνωστή, προς το παρόν, είναι η τύχη των δύο πιλότων του ελληνικού F-16. Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι το αεροσκάφος, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιεύουν η El Pais και η El Mundo, συνετρίβη μέσα στην πίστα του αεροδρομίου.


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου