Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Πράκτορας της Ρωσίας ο Σλοβένος πρέσβης στο ΝΑΤΟ!

Πράκτορας της Ρωσίας ο Σλοβένος πρέσβης στο ΝΑΤΟ!

Συγκλονιστική είναι πραγματικά η είδηση που μεταδίδουν σερβικά μέσα ενημέρωσης, όπως το πρακτορείο «Tanjug» και ο ραδιοφωνικός σταθμός B92, αφού υποστηρίζουν ότι το σλοβενικό υπουργείο Εξωτερικών ανακάλεσε τον πρεσβευτή της χώρας στο ΝΑΤΟ για διαβουλεύσεις, αφού κατηγορείται ότι διενεργούσε κατασκοπεία για λογαριασμό της Ρωσίας!

Πρόκειται για τον Andrej Benedejčič, ο οποίος περιγράφεται σε άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Reporter» ως ύποπτος για διενέργεια κατασκοπείας υπέρ της Ρωσίας. Επίσημη επιβεβαίωση των πληροφοριών δεν υπάρχει ακόμα, καθώς οι αναφορές για τον πρεσβευτή ερευνώνται εξονυχιστικά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το «καμπανάκι» για τη φερόμενη ως δράση του Σλοβένου πρεσβευτή που ήταν γνωστός ως «ρωσόφιλος» και υποστηρικτής του – επίσης ρωσόφιλου – πρώην προέδρου της χώρας Danilo Turk, το χτύπησε η Πολωνία.

Ο πρόεδρος τον είχε στείλει στο ΝΑΤΟ το 2011, με το δεδομένο αυτό να αφήνει σαφείς υπαινιγμούς, ότι το δίκτυο κατασκοπείας (;) έχει πολύ μεγαλύτερο βάθος. Ο Benedejčič έχει υπηρετήσει ως πρεσβευτής και στη Μόσχα


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου