Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ...ΚΑΝΕΙΣ!

05-06-2014

Η... "ΠΑΡΕΪΤΣΑ" ΜΕ ΤΟΥΣ '7', ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΥΣ". (ΜΗΝ ΣΑΣ "ΞΕΓΕΛΑΝΕ" ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!) ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΛΕΓΟΤΑΝ
"G 8"! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΓΔΟΟΣ 'ΠΑΙΔΙΑ'; ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΟΝ..."ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ";


Μας "γέμισαν" φωτογραφίες! Και νά, τα χαμόγελα. Και νά, οι χειραψίες! Οι πρώην '8', που ξαφνικά μας "παριστάνουν" τους... '7'! Ο Μπαράκ έχει δίπλα του την Άνγκελα Κάσνερ-Κάζμιερτσακ(είπαμε! έτσι ονομάζεται!), παραδίπλα τον Ιάπωνα, ύστερα τον Ιταλό (θα τα πούμε για τον κύριο αυτόν) και μετά ο αρχι-μαϊντανός Μπαρόζο, με το "υπερ-ανέκδοτο" όλων των εποχών,μεγαλοπαράγοντα του...'μηδέν', τον Βέλγο Ρομπάϋ!
Μά καλά, για εκείνον τον Μπαρόζο, δεν ρώταγαν, δεν έψαχναν; Τί; Μά, να δούνε βρέ αδελφέ, τις φωτογραφίες του, ως λίαν άπλυτου, κακοντυμένου και "οργίλου" νεαρού διαδηλωτού-μαρξιστού, στους δρόμους της κάποτε ζωηρής Λισαβώνος, κάτι δεκαετίες πρίν και μάλιστα με εκδηλωμένα φιλο-Μαοϊκά (!!!) φρονήματα! Πού πήγαν ρε Μανουέλ, τα 'πιστεύω' σου για τον Μάο, σήμερα; Δηλαδή το κόκκινο 'βιβλιαράκι' του Μάο, πού το έκρυψες; Γιατί οι γύρω του, τα ..."παραβλέπουν" τώρα, όλα αυτά;
Και η απορία! Πού είναι ο Βλαδίμηρος; Τον..."έκοψαν" στα 'γραπτά'; Μά ένα λεπτό. Ποιό ήταν το κυρίαρχο θέμα της συναντήσεώς σας, κύριοι '7';
Ήταν ή δεν ήταν, η Ουκρανική κρίση; Μιλάγατε ή δεν μιλάγατε ΣΥΝΕΧΩΣ, για τον (κάποτε) όγδοο συνδαιτημόνα σας;


Έ, τότε αφού εκείνος ήταν στο κέντρο πάντα της συναντήσεως και των συζητήσεών σας, γιατί τον..."ψαλιδίσατε"; Δηλαδή, δεν θα... "παίξετε" μαζί του; Πάντως, να ξέρετε, είχε μία...σκασίλα, που δεν τον φωνάξατε! Θα... θυμώσει και δεν θα σας ξαναμιλήσει!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, "ΛΥΘΗΚΑΤΕ" ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ; ΠΕΣ ΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ! ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ "ΤΑΙΡΙΑΞΑΤΕ" ΤΟΣΟ "ΠΟΛΥ"; ΠΩΣ;
Άν και είναι συνήθως "μαέστρος" ο Μπαράκ (Χουσεΐν) Ομπάμα στις διεθνείς του επαφές, μας τράβηξε την προσοχή, αυτή η εικονιζόμενη "ειδική χημεία" με τον νεαρό και καινούργιο Ιταλό πρωθυπουργό... Πολύ γέλιο ρε παιδιά, "μέχρις δακρύων"!
Πολύ οικειότητα τέλος πάντων με τον Ματέο, ο Μπαράκ. Λέτε να υπάρχουν τίποτε βαθύτερα..."κοινά στοιχεία"; Λέμε τώρα!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΛΙΑ! ΜΠΡΑΒΟ..."ΟΡΕΞΗ"! ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΞΕΝΟ ΗΓΕΤΗ, Ο ΜΠΑΡΑΚ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ; ΜΕ
ΚΑΝΕΝΑΝ! ΓΙΑΤΙ;;; (προσέξτε στο αριστερό
χέρι του  Ομπάμα, το φαρδύ δακτυλίδι και θυμηθείτε
τί γράφει επάνω...)
Δείτε και την δεύτερη φωτογραφία. Είναι παρουσία στρατιωτικών αγημάτων. Ταιριάζουν λέτε στην περίσταση, τόσα γέλια; Τί ακριβώς "παίζει" μεταξύ τους; (Πιό κάτω δείτε και την τρίτη φωτογραφία. Γέλια ακράτητα! Και "αγκαλιές"!)
Κάνοντας λοιπόν "αναζήτηση" στον ιταλικό Τύπο και σε ειδησιογραφικές ιστοσελίδες απο την Ρώμη, εντοπίσαμε μία εξόχως..."ιδιότυπη" πληροφορία. 
Ομολογουμένως δεν την πολυκαταλάβαμε, αλλά σας την παρουσιάζουμε (μπορείτε να την βρείτε και εσείς) και δώστε εσείς, την ερμηνεία που νομίζετε...
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, έχει μία κορούλα. Μάλιστα. Το όνομά της; Είναι...Εσθήρ!!!!
(Ούτε Γαβριέλλα, ούτε Μαρκέλλα, ούτε Ροζάνα, ούτε Ορνέλλα, ούτε Σοφία, ούτε Μαρία, ούτε Φλορίντα, ούτε Ισαμπέλλα, ούτε... "Περίεργο" δεν είναι;)

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ "ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ"! ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΓΗΜΑΤΑ!...

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου