Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στους «16» η Αλγερία με «δώρο» του Ακινφέεφ, Αλγερία – Ρωσία 1 – 1


H Ρωσία είχε την ευκαιρία να ανατρέψει τα δεδομένα, όμως μια «γκάφα» του Ακινφέεφ χάρισε την πρόκριση στην Αλγερία, για πρώτη φορά στην ιστορία της...
Έτσι παρατάχθηκαν:
Για την Αλγερία, ο Μπολί κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Μαντί, αριστερά ο Μεσμπά και στο κέντρο της άμυνας ο Μπελκαλέμ με τον Χαλισέ. Ο Μεντζανί με τον Μπενταλεμπ στ χαφ και πιο μπροστά ο Φεγκουλί, ο Μπραχίμι, ο Τζαμπού και στην κορυφή ο Σλιμανί.
Για την Ρωσία, ο Ακινφέεφ στον «άσσο», δεξιά ο Κοζλόφ, αριστερά ο Κομπάροφ και στο κέντρο της άμυνας ο Ιγκνασέβιτς, με τον Μπερεζούτσκι. Στα χαφ ο Γκλουσακόφ με τον Φαϊζούλιν. Πιο μπροστά ο Σαμέντοφ, ο Κακόριν, Ο Σατόφ και στην κορυφή ο Κερζακόφ.
Δυναμικό ξεκίνημα, την...έκανε ο Ακινφέεφ
Η Ρωσία, έπαιζε μόνο για ένα αποτέλεσμα τη νίκη και έβαλαν της βάσεις να το πετύχουν μόλις στο 5ο λεπτό, όταν και αποκόμισαν προβάδισμα στην αναμέτρηση, την οποία έλεγχαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Αλγερία πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 60΄ισοφάρισαν το ματς, με τον Ακινφέεφ να κάνει δώρο στους Αλγερινούς την πρόκριση.
Νίκησε το Βέλγιο
Η ομάδα του Βελγίου είχε «κλειδώσει» την πρώτη θέση στον όμιλο, ωστόσο ήθελε να κλείσει την φάση των ομίλων απέναντι στη Νότια Κορέα, με νίκη. Το γκολ για τα «πιτσιρίκια» του Βίλμοτς το έβαλε ο Βερτόνγκεν στο 78ο λεπτό, με την Νότια Κορέα να τερματίζει στην τελευταία θέση, με έναν βαθμό.
ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου