Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Σφοδρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες


Έκτακτη Είδηση..Σφοδρή κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ !! ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ !!

Δείξτε τεράστια προσοχή τις επόμενες ώρες σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα, το επόμενο 24ωρο, καθώς προβλέπονται ισχυρότατες καταιγίδες με δυνατές βροχές και κατά περιόδους πολλούς κεραυνούς !!

Το κύμα αυτό τις κακοκαιρίας, ήδη πλήττει περιοχές της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ τις επόμενες ώρες θα επεκταθεί και στην κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Ιδιαίτερα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Κυριακής, η κακοκαιρία θα είναι ιδιαίτερα έντονη σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο. Στην Μακεδονία κυρίως το πρωί της Κυριακής προβλέπονται αρκετά έντονες καταιγίδες.


Ενδέχεται σε περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, να σημειωθεί και χαλάζι, ενώ ο κίνδυνος για πλημμύρες είναι πολύ μεγάλος.

Βροχές και καταιγίδες, προβλέπονται και στο λεκανοπέδιο της Αττικής κυρίως από αργά το βράδυ της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, ωστόσο τα φαινόμενα δεν θα έχουν αρκετά μεγάλη ένταση.

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου