Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Αποδεκατίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτούνται οι οργανώσεις για τον «ανεπιθύμητο» Βουδούρη


Έντονο φαίνεται το παρασκήνιο στα γραφεία της Κουμουνδούρου με φόντο τις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Real.gr, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης απειλεί με παραίτηση, αφού το θεωρεί προσβλητικό να μην τον στηρίζουν οι οργανώσεις του κόμματος στην περιοχή, δίνοντας μέχρι σήμερα χρονικό περιθώριο να το κάνουν.

Από την δική τους πλευρά οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κινούνται ήδη στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση καθώς η Νομαρχιακή Κορινθίας υπέβαλε ήδη την παραίτησή της, ενώ θυελλώδης υπήρξε και η χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Μεσσηνίας, του γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Βίτσα.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, ο Οδυσσέας παρόντος Βουδούρης, πιθανότατα εντός της ημέρας, θα υποβάλει την παραίτησή του από υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, γεγονός που θα αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα στην ηγεσία του κόμματος.

Το θέμα λαμβάνει διαστάσεις κυρίως ως προς τη δυνατότητα της ηγεσίας της Κουμουνδούρου να επιβάλει πρόσωπα και συμμαχίες και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν και εσωκομματικές εξελίξεις.

Πολύ περισσότερο που πολλοί επισημαίνουν ότι η Αριστερή Πλατφόρμα και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποκτούν πλέον de facto δικαίωμα βέτο στις αποφάσεις που λαμβάνονται, αν και οι διαφωνίες πλέον προέρχονται και από μέρος της προεδρικής πλειοψηφίας, γεγονός που ανησυχεί ακόμα περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα.
ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου