Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ


MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ...Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ...Γιατί έβαλαν τη Χρυσή Αυγή στη βουλή;;;; Πολύ απλά για να αλυσοδέσουν τον Ελληνισμό! Περνάνε μέτρα φασιστικά εναντίον του λαού. Μέτρα που μυρίζουν σιωνισμό. 

Θέλει να αντιδράσει ο Έλληνας και τον φοβούνται. Θέλει να ουρλιάξει ο Έλληνας, και ανησυχούν. Έχωσαν τη συμμορία της Χρυσής Αυγής στην βουλή, για να πλανέψουν τον λαό.

 Ήθελαν κίνητρο για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που ετοιμάζουν…. την νέα σιωνιστική χώρα… που δεν θα έχει λόγο για τίποτα.Γιατί θέλουν τέτοια κατάσταση;;; Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει διαφορετικά ο παγκόσμιος σιωνισμός. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι διάφορες ανοιχτές κοινωνίες των εβραίων. 
Δες Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία...κατεβασμένα βρακιά..ότι πουν τα μεγάλα αφεντικά. 


Αυτές οι χώρες ζούνε μέσα σε ένα Matrix.
 H Aγγλία για παράδειγμα είναι μια κανονική σκιά.....πεθαμένη κοινωνικά και οικονομικά...Ποιος θα βοηθήσει;; Ο εβραιος Κάμερον;; η τα αδέλφια Μπίλιμπαντ;;

 Πρώτα με τους δοσίλογους πολιτικούς πετάνε λαθρομετανάστες, καταστρέφουν την οικονομία, ξεπουλάνε τα πάντα και όταν πάει να μιλήσει ο αγνός πατριωτισμός δημιουργούν ένα σικέ ναζιστικό κόμμα που τα σπάει μαζί με σταλινικούς και τελειώνει το παραμύθι….Χούντα τότε. Χρυσή Αυγή σήμερα. Εκεί στην γωνία σου πετάνε και ένα ανδρείκελο με το όνομα Τσίπρας…. και έχε γεια βρυσούλες…. θα ζεις για να τους καμαρώνεις.

 Η χώρα σου κανονικό Μπαγκλαντές των Βαλκανίων… .με πολλές βάρβαρες φυλές που θα κάνουν ότι γουστάρουν. Σύνορα ούτε για αστείο. Αντίδραση;;; Φυσικά καμία. Το αστυνομικό κράτος της μπανανίας θα παρακολουθεί τα πάντα. Οι ανήθικοι έλληνες θα πληρώσουν πολλά…. παντελώς ανώδυνο το παιχνίδι. Δολοφόνοι, παπατζήδες, μπράβοι, προστάτες, μαχαιροβγάλτες, πόρνες, χαφιέδες,γραφικοί πατριώτες, Ιδρύματα μπατίρηδων, βαποράκια, ναρκομανείς όλοι εναντίον του ρατσισμού.

 Πληρωμένα σεμινάρια κατά του δήθεν ρατσισμού, Μ.Κ.Ο. αστυνομία, εκπαιδευτικοί χαπακωμένοι και ένα σωρό κατακάθια της κοινωνίας που θα μιλάνε για την Ελλάδα της ελευθερίας καπνίζοντας πίπες……. .ποτέ ποια ρατσισμός στην Ελλάδα!!! 

Το έργο τους είναι στημένο….. τους πήραμε χαμπάρι…………και οι οικονομίες καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα...... μάλλον θα δούμε πολλά ακόμα. Είναι πολύ προβλέψιμα όλα αυτά....
Με τους φονιάδες της Marfin τι έγινε άραγε;;; Μούγκα! 

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου