Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Νίκη του ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα με Βίλα-Λίλα


Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι. Τα γκολ των νικητών οι Βίλα και Λίλα.

Καλύτερος ο ΠΑΣ Γιάννινα του Αστέρα Τρίπολης, επικράτησε με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο φιλικό και για τις δύο ομάδες ενόψει της νέας σεζόν που θα τις βρει αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Τρίπολη το Σαββατοκύριακο 17/18 Αυγούστου.
Οι Ηπειρώτες άνοιξαν το σκορ στο 51' με τον Βίλα που πήρε την ασίστ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ίλιτς και νίκησε τον Μπαντή με πλασέ από το ύψος της περιοχής. Στο 87' η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έφτασε στο 2-0 με κοντινή κεφαλιά του Λίλα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κοροβέση.
Η αναμέτρηση παίχτηκε σε τρία 30λεπτα για να υπάρξει μία διακοπή παραπάνω. Στο Καρπενήσι βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων, ο Γιάννης Καϋμενάκης μαζί με ξένο μάνατζερ και ο Γιώργος Χριστοβασίλης.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Ζαραδούκας, Ρούσσης, Λισγάρας, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα, Μουνάφο, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις.
Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Ουσέρο, Γκαϊδατζής, Τσιώλης, Γογωνας, Καρυδόπουλος, Κυριακόπουλος.
ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Αυγενικού, Νέιζερ, Νάκος, Γιάκος, Χαρίσης.
Στον πάγκο: Σωτηρίου, Βινσέντο, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς, Τζημόπουλος, Μουσκάι, Μπακαλόπουλος, Ιωάννου και Ρουμπουλάκου.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου