Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ρωσία: Ανεπίσημη παρουσίαση του άρματος μάχης Armata στη πολιτική ηγεσία


Διάφορα πρωτότυπα, του μελλοντικού άρματος μάχης της Ρωσίας, Armata, θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο στην ηγεσία της χώρας κατά τη διάρκεια αμυντικής έκθεσης, δήλωσε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, σύμφωνα με το RIA Novosti o αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμιτρι Ρογκόζιν.
Το άρμα μάχης πρόκειται να εισέλθει σε υπηρεσία στο Ρωσικό Στρατό στα μέσα του 2015 και σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει τηλεχειριζόμενο πυροβόλο και πλήρες αυτόματη διαδικασία γέμισης, όπως επίσης ξεχωριστό διαμέρισμα μάχης για το πλήρωμα το οποίο θα είναι κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά και θα θωρακίζεται από πολυστρωματική θωράκιση.
“Το Armata προκειται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια κλειστής επίδειξης στην αμυντική έκθεση Nizhny Tagil” δήλωσε ο Ρογκόζιν στο ραδιόφωνο Ekho Moskvy. “Διάφορα πρωτότυπα θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στην ρωσική πολιτική ηγεσία”.
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία Uralvagonzavod, ο σχεδιασμός του Armata ενσωματώνει πτυχές άλλων προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων του Σχεδίου 195 (Object 195) και του Black Eagle.
Περίπου 2300 Αrmata αναμένονται να παραδοθούν στο Ρωσικό Στρατό μέχρι το 2020.

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου