Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Ο άνθρωπος που είχε το ρόλο του "μεσάζοντα" υπήρξε στενός συνεργάτης μου.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Ο άνθρωπος που είχε το ρόλο του "μεσάζοντα" υπήρξε στενός συνεργάτης μου.

Μπουρλότο στο πολιτικό σκηνικό και στην διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, βάζει η αποκάλυψη-καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, ότι γνωστό πρόσωπο της επιχειρηματικής ζωής, επιχείρησε να τον χρηματίσει προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η αποκάλυψη έγινε το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό και αμέσως ο Πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραχώρησε όλα τα στοιχεία που είχε στην διάθεσή του ο βουλευτής. Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος

ο Βουλευτής Παύλος Χαϊκάλης, μετά το πρώτο ραντεβού με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές και στα επόμενα ραντεβού παρακολουθούνταν. Το κρίσιμο ραντεβού έγινε στο σπίτι του κ. Χαϊκάλη, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος που πρότεινε τρόπους με τους οποίους θα γίνονταν ο χρηματισμός.




Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε επίσης: «Στο ραντεβού υπήρχε και δεύτερο μηχάνημα καταγραφής της συνομιλίας. Πιθανόν ο ίδιος ο άνθρωπος που θέλησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη, με σκοπό να τον εκβιάσει στο μέλλον».

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο άνθρωπος που επιχείρησε να χρηματίσει τον κ. Χαϊκάλη, στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου.

«Τον μεσάζοντα τον γνώρισα στο γραφείο του κ. Σαμαρά, όταν ήταν Πρόεδρος της Ν.Δ.

Όταν έφυγα από τη Ν.Δ. ο συγκεκριμένος άνθρωπος είπε «θα ακολουθήσω εσένα». Μάλιστα έγραφε στο διαδίκτυο με ψευδώνυμο, άρθρα κατά του Μνημονίου. Υπήρξε συνεργάτης μου. Μετά το 2013 έληξε η συνεργασία μας, γιατί εργάστηκε για λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, απ’ όπου αποχώρησε επίσης».

Το υλικό που έχει στα χέρια του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα σταλεί στον υπουργό Δικαιοσύνης και στην Βουλή, προκειμένου να δοθεί στους αρχηγούς των κομμάτων και έπειτα να δοθεί στη δημοσιότητα. Διαφορετικά ο κ. Καμμένος δεσμεύτηκε να δώσει ο ίδιος το υλικό στην δημοσιότητα, αναλαμβάνοντας τις όποιες ποινικές ευθύνες προκύψουν.

parapolitika.gr


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου