Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Λεπέν: Mετρημένες oι ημέρες της Μέρκελ

Λεπέν: Mετρημένες oι ημέρες της Μέρκελ 


21-11-2016

Η Άγκελα Μέρκελ είναι μια δύναμη αδράνειας, δήλωσε σε συνέντευξη της στο CNBC η Μαρίν Λεπέν. Κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι βύθισαν τον κόσμο στο Ψυχρό Πόλεμο.

Λεπέν: Οι ημέρες της Μέρκελ είναι μετρημένες-Η Γαλλία θέλει καλές σχέσεις με Ρωσία

Οι ημέρες της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελα Μέρκελ είναι μετρημένες, σύμφωνα με την αρχηγό της γαλλικής ακροδεξιάς και υποψήφιας για την προεδρία, Μαρίν Λεπέν.

«Η Άγκελα Μέρκελ είναι μια δύναμη αδράνειας. Είναι αυτή που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και να συνεχίσουν οι Ευρωπαϊκές χώρες να εφαρμόζουν τις ίδιες συνταγές που στην πραγματικότητα τις σκοτώνουν. Σήμερα η κα. Μέρκελ είναι πολύ απομονωμένη. Αυτοί που υπερασπίζονται το όραμα της έχουν απομονωθεί μαζί της» δήλωσε η κα. Λεπέν σε συνέντευξη του στο CNBC.

H ίδια υποστήριξε στο αμερικάνικο δίκτυο, πως θα ήταν φυσικό για τη Γαλλία να διατηρήσει καλές σχέσεις με τη Ρωσία, δεδομένης της ιστορίας μεταξύ των δύο χωρών. Παράλληλα, επιτέθηκε στις ΗΠΑ γιατί βύθισαν τον κόσμο στο Ψυχρό Πόλεμο, λέγοντας πώς έβαλαν τη Γαλλία και την Ευρώπη σε μεγάλο κίνδυνο.

«Ο Ψυχρός Πόλεμος, τον οποίο έφεραν οι Αμερικάνοι κατά των Ρώσων είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη» τόνισε η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου