Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το βίντεο με το δήμαρχο Ωραιοκάστρου που δείχνει γιατί δεν θέλουν τους πρόσφυγες

Το βίντεο με το δήμαρχο Ωραιοκάστρου που δείχνει γιατί δεν θέλουν τους πρόσφυγες


Mετά τα λόγια μίσους του δημάρχου Ωραιοκάστρου, κ. Αστέριου Γαβότση, που ούτε λίγο ούτε πολύ προέτρεψε τους κατοίκους της περιοχής να προχωρήσουν ακόμα και σε παράνομες πράξεις, ενδεχομένως ακόμα και σε αυτοδικία κατά των προσφύγων που εγκαθίστανται και θα εγκατασταθούν στην περιοχή, τη σκυτάλη της μισαλοδοξίας ανέλαβε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε σε έκτακτη γενική συνέλευση, στις 8 Σεπτεμβρίου, με ισχυρή πλειοψηφία (136 στους 138 ψηφίσαντες) τη «μη ένταξη- τοποθέτηση των προσφύγων στο χώρο του σχολείου», προειδοποιώντας πως «σε αντίθετη περίπτωση θα προβούμε στην κατάληψη του σχολικού κτιρίου».




Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου, σε συγκέντρωση δημοτών στην πλατεία του χωριού, όπου έκανε λόγο για φήμες περί εγκατάστασης προσφύγων σε σπίτια εργολάβου, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα με νόημα πως: «σαν διοίκηση δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να παρέμβουμε» αλλά «μπορείτε να παρέμβετε εσείς».

Σε ερώτηση κατοίκου «πως θα μπορούσε να γίνει νόμιμα αυτό», η απάντηση του δημάρχου ήταν «νόμιμα δεν υπάρχει»!

Όταν μάλιστα ο ίδιος ο πολίτης συμπέρανε «άρα μου λες να πάω να ανοίξω κεφάλια», ο Αστέριος Γαβότσης απάντησε τάχιστα «μπράβο», για να συνεχίσει δευτερόλεπτα μετά «αυτό το είπες εσύ, δεν το είπα εγώ».




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου