Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Κεφάλι χοίρου με προσβλητική επιγραφή βρέθηκε κοντά στο γραφείο της A. Μέρκελ

Κεφάλι χοίρου με προσβλητική επιγραφή βρέθηκε κοντά στο γραφείο της A. Μέρκελ


Η γερμανική αστυνομία αναζητά το άγνωστο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την τοποθέτηση ενός κεφαλιού γουρουνιού μαζί με μια προσβλητική επιγραφή, που απευθύνονταν στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε ένα από τα γραφεία της εκλογικής της περιφέρειας, αναφέρουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης – ΜΜΕ.

Το ασυνήθιστο «δώρο» τοποθετήθηκε στο γραφείο εκλογικής περιφέρειας στην πόλη Στράλσουντ, έγραψε το περιοδικό Focus.

Προφανώς πρόκειται για «μήνυμα» των Νέο-ναζί αλλά και παρόμοιων πολιτικών χώρων που ανθίσταται στην παρουσία μουσουλμάνων στην χώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αστυνομία βρήκε το κεφάλι του ζώου, το Σάββατο το πρωί. Η υπηρεσία ασφαλείας δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το περιεχόμενο των επιγραφών, αλλά επεσήμανε ότι το προσβλητικό κείμενο απευθύνονταν προσωπικά στην Α. Μέρκελ.

Πρόσφατη έρευνα του ινστιτούτου INSA κατέδειξε ότι οι Γερμανοί ψηφοφόροι έχουν κουραστεί από την Άνγκελα Μέρκελ τα τελευταία 11 χρόνια και δεν επιθυμούν να είναι η ίδια και πάλι επικεφαλής της κυβέρνησης το 2017.

Σύμφωνα με την έρευνα, περίπου τα δύο τρίτα των Γερμανών, δηλαδή το 64%, αντιτίθεται στην πολιτική στρατηγική της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίου και δεν θέλουν το κόμμα της το CDU, να κερδίσει εκ νέου τις ομοσπονδιακές εκλογές του επόμενου έτους.

Η δημοτικότητα της Μέρκελ έχει μειωθεί στο πλαίσιο της τρέχουσας μεταναστευτικής κρίσης και της πολιτικής ανοικτών θυρών της προς τους πρόσφυγες.

Ως αποτέλεσμα, πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες έφθασαν στη Γερμανία από χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, εγείροντας ανησυχίες ασφάλειας μεταξύ των κατοίκων της χώρας.

Η γερμανική ακροδεξιά «καλπάζει» στην χώρα δημιουργώντας άλλες συνθήκες πιο επικίνδυνες, οι οποίες οδηγούν στην αποσταθεροποίηση και την διάλυση της χώρας.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου