Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… Η Πραγματική Αποστολή του ΝΑΤΟ…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… Η Πραγματική Αποστολή του ΝΑΤΟ…


ΠΡΟΧΘΕΣ

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Συγγραφέας/Αρθρογράφος

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Με το πρόσχημα επίσης του ελέγχου της μεθοδευμένης, σχεδιασμένης και κατευθυνόμενης λαθρομετανάστευσης θα επιχειρηθεί να εισέλθουν δήθεν για βοήθεια των επιχώριων δυνάμεων συνοριοφύλακες. Ήδη πριν αλέκτωρ λαλήσει η Γερμανία ενημέρωσε πως προτίθεται να μας αποστείλει για βοήθεια μερικές χιλιάδες συνοριοφύλακες!

Το Αιγαίο με τη μόνιμη παρουσία των νατοϊκών δυνάμεων που αποσκοπούν στην ουσία να ενισχύσουν την από στιγμή σε στιγμή τουρκική εισβολή στη Συρία, να της προσφέρουν δηλαδή μια στρατηγική ισορροπία έναντι του ρωσικού στόλου θα καταστεί «ουδέτερη γκρίζα ζώνη», που θα διοικείται από επιλεγμένες νατοϊκές δυνάμεις. Στο μενού της μυστικής αυτής τράπεζας ετέθη και το κυπριακό όπου αποφασίστηκε να προωθηθεί λύση πολυπολιτισμικότητας, δηλαδή αποδοχή φιλοτουρκικής λύσης.

Στο πλαίσιο της λαθρομετανάστευσης επίσης θα προωθήσουν στην Ελλάδα μεμονωμένα, εμπειροπόλεμοι τζιχαντιστές από τη Συρία και το Αφγανιστάν, οι οποίοι θα αναλάβουν σε περίπτωση προσέγγισης των ορθοδόξων λαών ένοπλη δράση. Στη συνάντηση της Ρώμης επίσης αποφασίστηκε η παντός τρόπου ενίσχυση των μουσουλμανικών κοινοτήτων ή δυνατόν και ο εξοπλισμός τους σε όλη τη βαλκανική χερσόνησο έτσι ώστε να λειτουργήσουν ως ανάχωμα στην προκείμενη απειλή ανασύστασης μιας ορθόδοξης ομοσπονδίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό το ΝΑΤΟ θα φροντίσει να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του σε Ελλάδα και Βαλκάνια.

Ως εκ τούτου ο ανελέητος πόλεμος ενάντια στην Ορθοδοξία, ενάντια στα ΟΣΙΑ και τα ΙΕΡΑ του ενδόξου λαού μας θα συνεχισθεί. Και αυτό γιατί επιθυμούν οι αφελείς δυνάστες της διάλυση της ορθόδοξης πίστης. Επιθυμούν στις εκκλησίες να βρίσκονται ελάχιστοι γραφικοί, γέροι και γριές. Επιθυμούν οι μασόνοι και όλο αυτό το νεοταξικό κηφηναριό της πλάκας, όλο αυτό το σκουπιδαριό της διαπλοκής να επιβάλουν ετσιθελικά την πανθρησκεία, ως προστάδιο του Παγκόσμιου δικτάτορα, του Αντίχριστου.

Τέλος η παρουσία υψηλόβαθμου στελέχους της παπικής εκκλησίας απέβλεπε στην περαιτέρω ενίσχυση του Βατικανού σε Ελλάδα και Βαλκάνια. Με επιδοτήσεις και παράλογες αξιώσεις, που θα φθάνουν μέχρι και το Άγιο Όρος, και θα εκδηλώνονται κυρίως μέσω του ελεγχομένου, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν Οικουμενικού Πατριαρχείου θα παρεμβαίνει διότι έχει στην πράξη διαπιστωθεί ότι η παρουσία του Βατικανού προκαλεί διχασμό στο χριστεπώνυμο ορθόδοξο ποίμνιο…

Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί χαλαρή ένωση με τους Ορθοδόξους, που θα φέρει μεγάλη διχόνοια στην Ορθοδοξία!

Φαίνεται όμως πως τα νεοταξικά όργανα του Αντίδικου αγνοούν τα λεχθέντα από τον Άγιο Παϊσιο ότι «το μεγάλο κακό που πάει να κάνει το ταγκαλάκι (ο Αντίδικος), ο Θεός το αξιοποιεί και βγάζει μεγάλο καλό». Και το καλό, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στον αγιορείτη μοναχό Θεολόγο το 1979, θα έρθει από τον Βορρά, γιατί από εκεί θα σηκωθεί και πάλι ο δικέφαλος αετός. ΓΕΝΟΙΤΟ!

«ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ»


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου