Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αμερικανική Εισβολή στην Ευρώπη – ALERT – Στήνουν Αντιπυραυλική Άμυνα

Αμερικανική Εισβολή στην Ευρώπη – ALERT – Στήνουν Αντιπυραυλική Άμυνα

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ 

Τέσσερα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, μαζί με δυνάμεις από οκτώ άλλες χώρες, θα λάβουν μέρος στην πρώτη άσκηση αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Stars and Stripes», επικαλούμενη ανώνυμες πηγές από τον 6ο Στόλο των ΗΠΑ.

Το συλλογικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, το οποίο έχει τόσο θαλάσσια, όσο και χερσαία συστατικά, είναι ακόμα υπό ανάπτυξη για την αντιμετώπιση της ακόμη ανύπαρκτης απειλής πυραύλων από το Ιράν.

Οι συμμετέχουσες στρατιές από τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τις Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ θα είναι επιφορτισμένες με την παρακολούθηση βαλλιστικών πυραύλων και την τροφοδότηση βλήματος ταυτόχρονα από διαφορετικές τοποθεσίες.

Τα παιχνίδια Πολέμου στοχεύουν στη βελτίωση του συντονισμού των πολλών εισερχομένων βλημάτων, αυτό που συχνά αναφέρεται ως ολοκληρωμένος αέρας και πυραυλική άμυνα. «Η τακτική βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτοματοποιημένα συστήματα εντολών και ελέγχου, όπως το οπλικό σύστημα Aegis, που έχει εγκατασταθεί σε περισσότερα από 30 πολεμικά πλοία του Ναυτικού. Το ναυτικό χρησιμοποιεί το SM-3 για την αναχαίτιση στόχων βαλλιστικών πυραύλων», αναφέρεται από την Πηγή Ενημέρωσης.

Αρκετές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη άσκηση δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί αργότερα αυτό το μήνα, αλλά οι πηγές δεν αποκάλυψαν την ακριβή ημερομηνία. Η θέση και τα ονόματα των πλοίων επίσης δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά τον Ιανουάριο το IHS Jane ‘s ανέφερε ότι η διαδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ανοικτά της βορειοδυτικής ακτής της Σκωτίας.

Η επικείμενη δοκιμή αντιπυραυλικής άμυνας θα είναι ο πρώτη που θα πραγματοποιήσει το Ναυτικό των ΗΠΑ στην Ευρώπη.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου