Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Κυριακή 17/8!

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα Κυριακή 17/8!

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί την Κυριακή στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όμως στη βόρεια και βορειοανατολική Ελλάδα υπάρχει κίνδυνος για μπουρίνια. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει παντού.

Πιο αναλυτικά :

Στη Θράκη και τη Μακεδονία αναμένεται ότι η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 28 με 30 βαθμούς, ενώ από το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ θα έχουμε σποραδικές βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς βοριάδες.

 Στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένεται το πρωί ηλιοφάνεια παντού και το απόγευμα στα βουνά μπόρες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 30 με 33 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι στα 6 με 7 μποφόρ. 

Στην Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός. Στη δυτική, τη νότια Πελοπόννησο και τα Κύθηρα θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς. Στη δυτική Κρήτη θα πνέουν πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπεται ήλιος και βοριάδες 4 με 6 μποφόρ, που μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ.

 Στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια το απόγευμα θα εκδηλωθούν μικρής διάρκειας καταιγίδες και θα πνέουν ενισχυμένοι άνεμοι. Στη δυτική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και τη νότια Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 36 βαθμούς. Στον Κορινθιακό θα πνέουν ισχυροί δυτικοί άνεμοι.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και τα θερμόμετρα θα δείξουν έως 35 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί μέτριοι και από το μεσημέρι ισχυροί.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου