Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πήγαινε με σβηστά φώτα λένε αυτόπτες μάρτυρες στο Βερολίνο

Πήγαινε με σβηστά φώτα λένε αυτόπτες μάρτυρες στο Βερολίνο


«Πήγαινε με σβηστά τα φώτα…». Αυτό δήλωσε ηλικιωμένος αυτόπτης μάρτυρας στη γερμανική εφημερίδα Berliner MorgenPost, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Από την πλευρά της η Έμα Ράστον μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky News τόνισε:

«Δεν ήταν ατύχημα. Πήγαινε με 60χλμ/ώρα μέσα στη μέση της αγοράς… Δεν υπάρχει περίπτωση να εξετράπη της πορείας του και δεν έκανε καμία προσπάθεια να φρενάρει» δήλωσε η Έμα Ράστον, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Sky News.

«Καθόμασταν και πίναμε όταν ακούσαμε ένα χτύπημα και στη συνέχεια είδαμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια να ξηλώνονται… Είδαμε το όχημα να πηγαίνει προς τον κόσμο και ανάμεσα στα περίπτερα και να σαρώνει τα πάντα… Μετά όλα σκοτείνιασαν» είπε η Έμα Ράστον, και συμπλήρωσε:

«Ο κόσμος ούρλιαζε… Πήγαμε πίσω στο ξενοδοχείο μας, δεν θέλαμε να μείνουμε άλλο. Δεν ξέραμε εάν θα συμβεί και τίποτα άλλο».

Με τη σειρά της, η τουρίστρια Σαμπρίνα Γκλινζ, από τις ΗΠΑ, αποκάλυψε στο βρετανικό δίκτυο ότι το φορτηγό κατευθύνθηκε προς την αρχή της αγοράς, εκεί που ήταν συγκεντρωμένος ο περισσότερος κόσμος και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει πάνω στα περίπτερα.

thetoc.gr


ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου