Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Η αποκάλυψη της Bella Thorne που θα συζητηθεί!

Η αποκάλυψη της Bella Thorne που θα συζητηθεί!


Με μια φωτογραφία αποφάσισε να αποκαλύψε πως είναι bisexual η Bella Thorne.

Η 18χρονη, ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο, δημοσίευσε στο snapchat φωτογραφία όπου απεικονίζεται να φιλά στο στόμα μία άλλη κοπέλα, αλλά μετά όταν κάποιος θαυμαστής της τη ρώτησε στο twitter αν είναι αμφιφυλόφιλη, εκείνη απάντησε θετικά. Μάλιστα, μετά από λίγο ευχαρίστησε τους ακόλουθους της για την αγάπη και την υποστήριξη που δείχνουν σχετικά με την αποκάλυψη της.





Το καυτό καλοκαίρι της Bella Thorne συνεχίζεται

Το καυτό καλοκαίρι της Bella Thorne συνεχίζεται

Η δεκαεπτάχρονη ηθοποιός και αγαπημένη των αμερικανών teenagers δεν εννοεί να μπει σε φθινοπωρινό mood.

Στην Ελλάδα δεν έχει όσους θαυμαστές θα περίμενε κανείς. Όχι φυσικά γιατί της λείπουν τα προσόντα. Απλά οι παιδικές σειρές του Disney Channel δεν είχαν τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας την απήχηση που είχαν στις ΗΠΑ.



Εν πάση περιπτώσει, η Bella Thorne, η οποία έγινε πασίγνωστη και κοσμαγάπητη από την εκπομπή «Shake it up» της Disney, έγινε αισίως δεκαεπτά χρονών και τώρα παλεύει να καθιερωθεί ως «σοβαρή» ηθοποιός. Παράλληλα τραγουδάει και κάνει το μοντέλο.



Όλα αυτά όταν ο καιρός χαλάει. Διότι, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η ανήλικη σταρ δεν χάνει ευκαιρία να διασκεδάσει με τις φίλες της δίπλα στο κύμα, ενισχύοντας το μαύρισμά της και επιδεικνύοντας το αγαλματένιο κορμί της.







ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου