Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Το κόμμα της Ζωής λεηλατεί το κόμμα του Λαφαζάνη (ΚΑΡΤΕΛΑ) - Όλη η αλήθεια για το νέο Ποτάμι

Το κόμμα της Ζωής λεηλατεί το κόμμα του Λαφαζάνη (ΚΑΡΤΕΛΑ) - Όλη η αλήθεια για το νέο Ποτάμι


Με ευκολία μπορεί να διακρίνει κανείς ότι το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την επωνυμία "Πλεύση Ελευθερίας", έρχεται να αντικαταστήσει στο νέο πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί και με τη συνδρομή, πάντοτε, της διαπλοκής, το χρεοκοπημένο πλέον Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

Η διαπλοκή ποντάρει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να πλαγιοκοπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ από τα Αριστερά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο η πρώην Πρόεδρος της Βουλής που ο ελληνικός λαός την έστειλε σπίτι της τον περασμένο Σεπτέμβρη έχει πιάσει στασίδι στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι τσαρλατάνοι των δημοσκοπήσεων της δίνουν - το μεγάλο είναι η αλήθεια για ένα κόμμα που θυμίζει ΜΚΟ - ποσοστό του 2,5%. Πανηγυρίζουν λοιπόν οι συνοδοιπόροι για τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που τον περασμένο Σεπτέμβρη έβγαζε τη Νέα Δημοκρατία πρώτη για να... συντριβεί τελικά με 7 μονάδες διαφορά.

Τότε η Λαϊκή Ενότητα, που είχε συνεργαστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μπήκε στην Βουλή. Οι φωστήρες της πολιτικής σκέψης και της επικοινωνίας που αποφάσισαν να ακολουθήσουν στον δύσκολο δρόμο της γενικής κατακραυγής τους αποστάτες (Ναι, είναι οι ίδιοι που συμμετέχουν στο νέο Ποτάμι, δηλαδή στο κόμμα της Ζωής και είναι οι ίδιοι που δούλευαν παρέα με τη Δεξιά για να επιβεβαιωθεί το σενάριο της "αριστερής παρένθεσης") έλεγαν τότε ότι η Λαϊκή Ενότητα θα έπιανε ποσοστά της τάξης του 7%. Εμείς γράφαμε ότι δεν πρόκειται να μπει στη βουλή και τους είχαμε δώσει και το ποσοστό που επιβεβαιώθηκε: 2,9%. Νωρίτερα ο θίασος που έκανε τη βρώμικη δουλειά στα σόσιαλ μίντια μας έβριζε ή μας παρουσίαζε ως αναξιόπιστους, αλλά δεν πειράζει. Δεν είχαμε ιδιαίτερες απαιτήσεις από τους εντεταλμένους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν την πραγματικότητα.

Προσέξτε, όμως, τι συμβαίνει τώρα. Η διαπλοκή νωρίς - νωρίς κατάλαβε ότι με τον Λαφαζάνη δεν μπορεί να κάνει δουλειά. Δεν πουλάει ο Λαφαζάνης. Το κόμμα της Ζωής, που κανένας δεν έχει καταλάβει ποιος είναι ο προσανατολισμός του, είναι πιο βολικό για τη διαπλοκή. Γενικούρες και αρλουμπλογία, λίγο κρασί και λίγο θάλασσα, λίγο παρέα με τους ΛΑΕτζήδες και λίγο με κάτι γλάστρες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, άντε και λίγο Ραχήλ Μακρή στην Τατιάνα. Δήθεν αριστερό κομματίδιο, αλλά σχέση με την Αριστερά δεν έχει.

Οι πιο αστείες φιγούρες δε είναι κάποια στελέχη που ξεκίνησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ (εκεί είχαν συμφέροντα τότε, όταν τους κυνηγούσαν για τα φέσια πριν φτάσουν στην Αθήνα), συνέχισαν στη ΛΑΕ (έκαναν τουρνέ στα τσιπουράδικα της επαρχίας) και τώρα βολεύτηκαν με τη Ζωή. Παρέα και εκείνοι που ανέλαβαν την επικοινωνιακή καμπάνια της Λαϊκής Ενότητας και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην εισέλθει στη βουλή (Όχι επίτηδες, λόγω ανικανότητας και ανεπάρκειας. Πάντως είχαμε γελάσει με την ψυχή μας).

Έρχεται λοιπόν τώρα το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δίνει 1% στην Λαϊκή Ενότητα και 2,5% στο κόμμα της Ζωής. Οι ΛΑΕτζήδες πανηγυρίζουν. Και την ίδια ώρα κάποιοι παριστάνουν και τους μούτσους στο καραβάκι της Ζωής, αλλά και τους πολύ Αριστερούς στη Λαϊκή Ενότητα. Αυτοί είναι οι αναποφάσιστοι. Και τα κορόιδα που έχουν επιστρατεύσει τα τσακάλια ώστε να δουλεύουν στα σόσιαλ μίντια νομίζουν ότι κάνουν δουλειά για την Αριστερά. Βέβαια κάποιοι άλλοι το κάνουν με το αζημίωτο, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Έχουμε καιρό μπροστά μας εξάλλου...

Βέβαια, οι μισθοφόροι - που είναι λαλίστατοι τελευταία - δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν. Όχι επειδή κάποιος θα ασχοληθεί μαζί τους, αλλά λόγω ανικανότητας και βλακείας.

Πάντως μην αγχώνεστε: Όποτε γίνουν εκλογές, ούτε η Λαϊκή Ενότητα (καλά αυτή έχει εξαφανιστεί), ούτε η Πλεύση Ελευθερίας θα μπουν στη Βουλή. Το "γιατί" το κόμμα της Ζωής δεν θα μπει στη Βουλή θα τα μάθετε συντόμως. Δουλεύει καλά το επιτελείο της Ζωής για αυτό...

Και επειδή στη ΛΑΕ και στο μαγαζάκι της Ζωής αρέσουν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής δείτε την καρτέλα που ακολουθεί:



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου