Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ! Ο 19χρονος που επέζησε από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Βοστόνη, στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες!

ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ! Ο 19χρονος που επέζησε από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Βοστόνη, στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες!


Τον χάρο με τα μάτια του είδε για τρίτη φορά ο 19χρονος Αμερικανός Mason Wells.

Ο Mason είναι ένας από τους 9 Αμερικανούς πολίτες που τραυματίστηκαν κατά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. Μαζί του ήταν δύο συνάδελφοί του και πέντε συγγενικά του πρόσωπα.

Ο αριθμός των Αμερικανών πολιτών που τραυματίστηκαν μπορεί να αυξηθεί, καθώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγνοούμενοι.

Ο 19χρονος μορμόνος έχει υποστεί ρήξη του Αχίλλειου τένοντα και πολλαπλά κατάγματα και εγκαύματα τρίτου βαθμού σε πρόσωπο και χέρια.

Ο πατέρας του δήλωσε χαρακτηριστικά στο ABC news: «Αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση στην οποία πέφτει θύμα. Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και δεν είναι όλοι ευγενικοί και φιλεύσπλαχνοι. Ο Mason ήταν ένα τετράγωνο μακριά από τον τερματισμό του Μαραθωνίου της Βοστόνης, όταν έγινε η τρομοκρατική επίθεση. Στον Μαραθώνιο τότε έτρεχε η μητέρα του, η οποία είναι δρομέας».

Ο 19χρονος Mason ήταν και στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν έλαβαν χώρα τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών.

Σήμερα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο των Βρυξελλών. Έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με τους γονείς του, στους οποίους είπε ότι βρισκόταν στο «σημείο μηδέν» των επιθέσεων, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου