Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: 6 τιμολόγια των 108.300 ευρώ από Μαυρίκο στη ΝΔ!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: 6 τιμολόγια των 108.300 ευρώ από Μαυρίκο στη ΝΔ!


Οι αποκαλύψεις για τη στενή σχέση του κατηγορούμενου για την υπόθεση των εκβιασμών, Μαυρίκου με τη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν τελειωμό!


Πριν μία εβδομάδα, η εφημερίδα Παραπολιτικά έφερε στη δημοσιότητα έγγραφο - φωτιά που αποκάλυπτε πως ο εκδότης και κατηγορούμενος για εκβιασμούς Τάκης Μαυρίκος ήταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα λάμβανε το αστρονομικό ποσό των 18.450 ευρώ το μήνα!

Τα Παραπολιτικά, που κυκλοφορούν, σήμερα Σάββατο, συνεχίζουν τις αποκαλύψεις,δημοσιεύοντας 6 διαφορετικά τιμολόγια από τα οποία ο Μαυρίκος έλαβε μέσα σε δέκα, μόλις, μήνες το αστρονομικό ποσό των 108.000 ευρώ!



Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, υπάρχουν έξι τιμολόγια των 108.300 ευρώ από τον κ. Μαυρίκο στη Νέα Δημοκρατία, μέσα σε διάστημα 10 μηνών από το 2009 μέχρι το 2010.

Ειδικότερα, υπάρχουν τιμολόγια δεκάδων χιλιάδων ευρώ, 25.000-30.000, για αφιερώματα της εφημερίδας σχετικά με την πορεία προς το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι εκείνη την περίοδο, γενικός διευθυντής του κόμματος ήταν ο Μενέλαος Δασκαλάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ:


Clipboa33333rd02
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ που υπογράφει για τα Παραπολιτικά, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Τιμολόγια ντροπής που εκθέτουν το σύστημα Σαμαρά για τις διαρκείς και πανάκριβες σχέσεις του με τον Τ. Μαυρίκο φέρνει στο φως η εφημερίδα. Πρόκειται για 6 παραστατικά, συνολικού ύψους 108.300 ευρώ τα οποία πληρώθηκαν στον υπόδικο σε διάστημα 10 μηνών, από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούλιο του 2010! 
Η εξόφληση τους έγινε τοις μετρητοίς, χρήμα "ζεστό" από την κρατική επιχορήγηση, αφού σε κανένα εκδοθέν παραστατικό δεν αναγράφεται τραπεζικός λογαριασμός του Τ. Μαυρίκου προκειμένου να πιστωθούν αυτά τα χρήματα σε εταιρεία του.

Ήταν κανονικά στο payroll της Νέας Δημοκρατίας, με 12.000 ευρώ μηνιάτικο, άλλως 400 ευρώ μεροκάματο, λίγο πιο πάνω από τον βασικό μισθό του ανειδίκευτου εργάτη.

Παράλληλα, από τα σημειωματάρια του Τ. Μαυρίκου προκύπτουν συνεχείς συναντήσεις και συναλλαγές με κορυφαία στέλεχη της κεντροδέξιας παράταξης, μηνιαίες καταβολές 15.000-18.500 ευρώ από τα ταμεία της ΝΔ και οργιώδη ποσά από διαφημίσεις, εκτυπωτικές εργασίες, δημοσίευση προκηρύξεων δημοσίων οργανισμών, νοσοκομείων, πανεπιστημίων και τραπεζών έως και το 2015".

Δείτε τι είπε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο διευθυντής των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Παναγιώτης Τζένος:



ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου