Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Tι ηλικία είναι τα πιο «καυτά» οπίσθια του διαδικτύου?

Tι ηλικία είναι τα πιο «καυτά» οπίσθια του διαδικτύου?


Φανατικούς οπαδούς στο Instagram πιο γρήγορα από ό,τι «χτίζει» τους εντυπωσιακούς μυς της κερδίζει μια Αμερικανίδα, προκαλώντας πανικό στο διαδίκτυο!

Δεν είναι οι σκληροί σαν πέτρα κοιλιακοί της, το αψεγάδιαστο και λυγερό κορμί της, ούτε καν τα – ικανά να σπάσουν καρύδια – οπίσθιά της, αλλά η… ηλικία της που προκαλεί εντύπωση και έκπληξη.

Και πώς όχι όταν η Laura Gordon, βαδίζει προς τα πρώτα… ήντα της, έχοντας κλείσει τα 48 της χρόνια!



Όταν πάντως δεν αναστατώνει το διαδίκτυο με τα «καυτά» σορτσάκια και τα ρούχα γυμναστικής, η εντυπωσιακή Λάουρα εργάζεται ως μεσίτρια ακινήτων στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνα.

«Δεν αγαπώ τη γυμναστική. Είναι για μένα σαν μια δεύτερη δουλειά», τονίζει η ίδια, συμπληρώνοντας: «Να είμαι σε φόρμα είναι η αμοιβή μου και η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη δουλειά».

Η Laura άρχισε τη γυμναστική στα 23 της χρόνια, καθώς σύμφωνα με την ίδια, διαπίστωσε ότι άρχισε να «κρεμάει». Έκτοτε δεν έχει μείνει ποτέ αγύμναστη για περισσότερο από μία εβδομάδα.



Όσο για το (όχι και τόσο) μυστικό ελιξήριο της νεότητάς της, εκτός φυσικά από τη σκληρή προπόνηση, είναι η διατροφή, καθώς δεν πλησιάζει «junk» food και οτιδήποτε επεξεργασμένο, ενώ δεν έχει πάρει ποτέ κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή οποιουδήποτε είδους αναβολικό…



Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Λάουρα, γεννημένη στη Νέα Υόρκη, έκανε το χόμπι της δεύτερο επάγγελμα - «πουλώντας» τον εαυτό της μέσω διαδικτύου, αλλά και fitness DVDs από τις προπονήσεις στο σπίτι της, όπου έχει πάρει δικά της όργανα γυμναστικής - όταν αντιλήφθηκε ότι έκλεβαν τις φωτογραφίες της για να διαφημίζουν διάφορα σκευάσματα αδυνατίσματος αμφιβόλου ποιότητας και αδιευκρίνιστης επικινδυνότητας για την υγεία.

Από την άλλη, ο δε 39χρονος σύζυγός της (δεν έχουν παιδιά) έχει αρχίσει και ανησυχεί με την τόση διασημότητα και τους 451.000 followers που απέκτησε ξαφνικά η γυναίκα του. Και ποιος να τον κατηγορήσει;





ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου