Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Νοθεία στις τελευταίες εκλογές?

Νοθεία στις τελευταίες εκλογές?

Απο αναγνώστη μας

ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SINGULAR LOGIC

Σαν νέα παράταξη η Πατριωτική Ένωση, δεν πρόλαβε να κατεβάσει παντού υποψήφιους βουλευτές. Έμειναν λοιπόν 7 νομοί, στους οποίους η Πατριωτική Ένωση ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, Η ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ SINGULAR LOGIC, ΕΔΩΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για παράδειγμα στο νομό Λαμίας, έδωσε στην Πατριωτική Ένωση 280 ψήφους, ΧΩΡΙΣ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ......!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ....

Αυτά, για να δούμε, που έχει καταντήσει αυτή η χώρα...

Ερώτηση:

Ενημερώθηκαν τα κόμματα της βουλής για τη νοθεία που έγινε στις εκλογές;;;

Απάντηση:

Ναι, ενημερώθηκαν όλα. Η Πατριωτική Ένωση κοινοποίησε το θέμα και τη μήνυσή της ΣΕ ΟΛΑ τα εβραιομασονικά αποκόμματα του ανθελληνικού κοινοβουλίου.

Ερώτηση:

Τότε γιατί δεν μιλάει κανένα απόκομμα για τη νοθεία στις εκλογές, παρά τα μαθαίνουμε από το Διακομανώλη στο facebook και όσοι ψάξουν από τη σελίδα της Πατριωτικής Ένωσης ή από τα μέλη της;;; Γιατί δεν έβγαλαν άχνα και πάλι για ένα τόσο σοβαρό θέμα οι Κασιδιάρης, Λεβέντης, Καμμένος, Κουτσούμπας και λοιποί βόθροι;;;

Απάντηση:

Γιατί δεν τολμάει κανένα συστημικό απόκομμα της ανθελληνικής βουλής να κατηγορήσει τη Singular Logic, διότι μετά, η Singular Logic, θα του ρίξει τα ποσοστά στις επόμενες εκλογές και θα πάει απευθείας στο διάολο.

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ Η SINGULAR LOGIC, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ... ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου