Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Εθνοκάθαρση...

Εθνοκάθαρση...

Σε μία χώρα που η ανεργία έχει φτάσει στο 29% και το 1/3 των Ελλήνων δεν μπορούν να καλύψουν την σίτισή τους, είναι απαγορευτικό να μπορούν να καλύψουν μηνιαίως την δόση που θα επιβληθεί είτε από την Τράπεζα είτε από το δικαστήριο ακόμα και για το μοναδικό τους σπίτι. 

Πόσο μάλλον όταν σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν μπει σε ρυθμίσεις δόσεων για τα χρέη τους στην Εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία. Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ύδρευσης, ο οφειλέτης θα πρέπει να επιλέξει αν θα χάσει την ακίνητη περιουσία του για χρέη προς το Κράτος ή αν θα την χάσει για χρέη προς την Τράπεζα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και το Κράτος και η Τράπεζα θα βγουν κερδισμένοι αφού πλέον ο ένας στηρίζει την πλάτη του άλλου πατώντας πάνω σε ζωντανά πτώματα Ελλήνων.

Ο νόμος είναι η λεπίδα που απειλεί το άτομο μεμονωμένα. Όσοι νόμοι τόσοι και οι λεπίδες εναντίον ενός.

Ξεκάθαρη αποστολή τους η εθνοκάθαρση και στον ρόλο των νέοSS όλοι όσοι χρηματίζονται από την συγκεκριμένη Δημοκρατία να εκτελέσουν τους νόμους άνευ οίκτου, ελέους και λογικής.

Όλοι οι υπάλληλοι των δημοσίων υπηρεσιών που έχουν ως εργασία τους την άσκηση του νόμου και όχι της λογικής, που πρέπει να διέπει τον εγκέφαλό τους για μια τέτοια υπεύθυνη θέση, είναι πλέον ένας από τους στόχους των μονάδων που βάλλονται αδίκως.
Μισθώνονται κανονικότατα για να εκτελούν ανθρώπους και βάζουν την εκτέλεση νόμων ως δικαιολογία για να μην χάσουν το μεροκάματο του νεοκουκουλοφόρου. Εκτελούν ανθρώπους δεν εκτελούν νόμους αν αυτό δεν το έχουν καταλάβει τότε όλα τα χρόνια της παραμονής τους σε αυτό το σύστημα αποδεικνύει ότι ο λόγος της υπαλληλοσύνης τους όλες τις προηγούμενες δεκαετίες ήταν η προάσπιση του πορτοφολιού τους και όχι η νόμιμη υποχρέωση των πολιτών έναντι του Κράτους.

Ο στόχος είναι η μονάδα και όχι το σύνολο αλλά στόχος αντίστοιχα είναι οι μονάδες που τους νομοθετούν, τους υπερασπίζονται και τους εκτελούν κρύβοντας το νεοναζισμό τους πίσω από το καθήκον.


ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ...  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου