Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΡΟΣ: ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ!!


Συνέντευξη στο γερμανικό καθεστωτικό περιοδικό “Der Spiegel” έδωσε ο διεθνής σιωνιστής και αρχιτοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είπε σχετικά με την Χρυσή Αυγή:”Συνέπεια της γερμανικής πολιτικής είναι η ανάδυση ακροδεξιών ομάδων, όπως η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Υπάρχει τάση προς μια παρόμοια κατεύθυνση, του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού”.

Εν συνεχεία, ο αρχιτοκογλύφος λέει μετά βεβαιότητος ότι «το χρέος της χώρας δεν μπορεί να αποπληρωθεί» και προτείνει τα εξής ως λύση του ελληνικού οικονομικού προβλήματος: «Γνωρίζω από συζητήσεις ότι οι ιδιώτες επενδυτές θα επιστρέψουν στη χώρα εάν υπάρξει κούρεμα του επίσημου τομέα και εφ ‘όσον η Αθήνα πληροί τους όρους της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανακάμψει γρήγορα. Ο επίσημος τομέας δεν μπορεί σήμερα να διαγράψει τα χρέη αυτά, διότι αυτό θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ειδικά για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος που να εγγυώνται την αποπληρωμή των δανείων».

Τι εννοεί ο αρχιτοκογλύφος; Ποιος είναι ο «άλλος τρόπος» που πρέπει να βρεθεί ως εγγύηση για την αποπληρωμή των δανείων της Ελλάδος; Είναι προφανές: με την υποθήκευση των τεράστιων ενεργειακών μας κοιτασμάτων!

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου