Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η βόμβα του υποναύαρχου Φενέκου για τα 214, κύριοι σας φτύνουν δεν ψιχαλίζει!!


Σκληρότατη αντιπαράθεση στη βουλή με το ζήτημα των υποβρυχίων 214 και τις ενέργειες του κ Βενιζέλου το 2010.. Η κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Βενιζέλου αφορούσε την παραχώρηση των ναυπηγείων στον Ισκαντάρ Σάφα αλλά και την παραγγελία δυο επιπλέον υποβρυχίων 214 τα οποία η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού ποτέ πραγματικά δεν ζήτησε.



Δείτε την συνέντευξη του υποναύαρχου ε.α και αντιπροέδρου της Κοινωνίας Αξιών Στέλιου Φενέκου στο Onalert στην οποία αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα, τα οποία βέβαια όλοι τα γνωρίζαμε... 
Ο υποναύαρχος Φενέκος αποκάλυψε ότι το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο πιεζόταν από το υπουργικό γραφείο του κ. Βενιζέλου προκειμένου να ληφθεί απόφαση υπέρ της παραγγελίας δυο ακόμα υποβρυχίων 214 - κάτι που αποτελούσε μέρος της συμφωνίας με τον κ.Ισκαντάρ Σάφα στην πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Και όλα αυτά παρόλο που οι αντιναυρχοι διαφωνούσαν...“Όταν στο ναυτικό συμβούλιο περνάει η αντίληψη ότι πρέπει να πάρετε απόφαση προς αυτή τη κατεύθυνση γιατί αυτό θέλει ο κ.υπουργός, αντιλαμβάνεστε τι συνέβαινε…”
Ο κ.Φενέκος τόνισε επίσης “υπήρξαν αντιδράσεις από τους ναυάρχους. Εγώ προσωπικά είπα ότι δεν μπορεί να παραγγέλνεις υποβρύχια 1,6 δις και να κόβεις μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα σε επόμενες συνεδριάσεις υπήρξαν αντιναύαρχοι που αντέδρασαν σ΄ αυτές τις αποφάσεις και στους τρόπους πληρωμής”.

Αυτά τα ολίγα για να καταλάβουμε πως λειτουργούσε το Ελληνικό Κράτος ακόμα και όταν η χώρα είχε μπεί για τα γερά στην οικονομική κρίση.

Το αξιοπερίεργο είναι πως άν και εφόσον τα λεγόμενα του κ. Φενέκου είναι ανακριβή και αναληθή γιατί κανείς δεν τον εγκαλεί κύριε Βενιζέλο; Κύριοι σας φτύνουν δεν ψιχαλίζει !!! 

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του κ Φενέκου..


ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου