Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

24χρονη υπέστη απίστευτο εξευτελισμό για μια θέση εργασίας


Η Ισπανία είναι μια ακόμα χώρα όπου η κρίση έχει ”χτυπήσει” δυνατά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.
Μια συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας…

Επί ενάμιση χρόνο η 24χρονη Clio προσπαθούσε να βρει δουλειά με τη δέουσα αγωνία, υπομονή και επιμονή.

Πρόσφατα, η κοπέλα από την πόλη Mataró της Καταλονίας, βρέθηκε σε μια μεγάλη εταιρεία μάρκετινγκ για να περάσει από συνέντευξη.

Μετά το περιστατικό εξευτελισμού που βίωσε, η Clio έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα El Mundo, όπου και περιέγραψε όσα βίωσε. Το site thelocal.es, την ανακήρυξε άλλωστε, σύμφωνα με το newsbomb, και πρόσωπο της εβδομάδας μετά τη διάσταση που πήρε η αφήγηση της στα τοπικά μέσα αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

“Υπήρχαν περίπου 40-50 υποψήφιοι γι’ αυτή τη θέση. Μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους μας υπέβαλαν σε διάφορες δοκιμασίες με την μουσική στο τέρμα για να ανέβει η αδρεναλίνη όπως είπαν”, αναφέρει η 24χρονη.

Οι υπεύθυνοι προσωπικού που εκτελούσαν τις συνεντεύξεις, έβαλαν τους υποψήφιους να παίξουν μουσικές καρέκλες, λέγοντάς τους ότι όποιος χάσει δεν θα προσληφθεί.

Μάλιστα, τους ανέβαζαν πάνω στις καρέκλες και τους επέβαλλαν να μονομαχήσουν όντας πάνω τους, με τον νικητή να περνάει στον “επόμενο γύρο”.

Στην συνέχεια τους πέταξαν ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και τους είπαν ότι όποιος το πιάσει θα το κρατήσει ως προκαταβολή του πρώτου μισθού.

“Ποδοπατήθηκα από τους άλλους υποψήφιους και βρέθηκα στο νοσοκομείο με μώλωπες στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο, ενώ τραυματίστηκα σοβαρά και στην σπονδυλική στήλη.

Ένιωσα ταπεινωμένη, κακοποιημένη και αποκαρδιωμένη. Με ώθησαν να κάνω απαράδεκτα πράγματα που ποτέ δεν θα τα είχα κάνει αν δεν είχα τόση ανάγκη για δουλειά”, ανέφερε η 24χρονη.

Όπως λέει πάντως, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Αφενός θα συνεχίσει να ασχολείται με το τραγούδι και τον χορό που είναι η τρέλα της και αφετέρου θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας με την οποία μίλησε για εργασία.

Στην Ισπανία, η ανεργία στους νέους έχει φτάσει το 55%. - 
pygmi.gr

ΠΗΓΗ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ...ΕΔΩ..  για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου